Afbeelding
Theo Beumer

Ede kan alsnog afscheid nemen van natuurvoedingswinkel Van Voorst & Hardeman

Winkels

EDE Inwoners van Ede kunnen alsnog afscheid nemen van Lisette en Rien Hardeman. Op 31 december sloten zij de deuren van hun natuurvoedingswinkel Van Voorst & Hardeman voor goed. Na 97 jaar kwam er een einde aan de winkel die drie generaties lang in de familie was.

Sinds 1925 is de buurtwinkel Van Voorst het gezicht geweest van Ede Zuid. De naam en het interieur wijzigden uiteraard in de afgelopen decennia. Willem en Evertje van Voorst openden de winkel als een broodzaak. Vrijdag 31 december sluit de derde generatie Lisette en Rien Hardeman het familiebedrijf definitief. ,,We hadden zo graag zeker de honderd jaar Van Voorst en later Van Voorst & Hardeman volgemaakt. Maar het mag na de sluiting van de spoorwegovergang Kerkweg niet zo zijn”, aldus het echtpaar Hardeman eind december in een interview met Ede Stad.

Klanten die afscheid willen nemen van Lisette en Rien en de winkel aan de Verlengde Blokkenweg 1 in Ede kunnen zaterdag 15 januari tussen 13.00 en 17.00 uur langs komen voor een afscheidsmoment. ,,Dat wordt een doorloop, want een afscheidsborrel is helaas niet toegestaan. Maar graag nodigen we belangstellenden uit om met ons terug te kijken op een mooie periode.” 

advertentie