Hetzelfde vertrouwde winkelteam staat klaar voor de klant van Pearle Studio Ede.
Hetzelfde vertrouwde winkelteam staat klaar voor de klant van Pearle Studio Ede. Pearle Studio Ede

Nieuwe winkelformule Pearle studio geopend in Ede

Winkels

EDE De voormalige Eye Wish winkel aan de Grotestraat 54 in Ede is omgedoopt tot Pearle Studio. Pearle Studio is een nieuwe winkelformule, waarmee Pearle Opticiens haar portfolio uitbreidt met een luxe label. Pearle Studio bedient de consument die op zoek is naar een optimale beleving en persoonlijke aandacht bij aankoop van een bril, zonnebril of contactlenzen. 

Nog vóór de zomer worden in totaal 100 winkels verspreid over Nederland geopend. Bij Pearle Studio Ede zullen dezelfde vertrouwde gezichten te zien zijn als in de voormalige Eye Wish winkel. Ter gelegenheid van de opening kunnen klanten profiteren van een openingsaanbod van 40 procent korting op een complete merkbril of zonnebril op sterkte geldig tot en met 5 juni.

NIEUWE FORMULE Pearle Studio is een nieuwe formule onder de vlag van Pearle Opticiens. ,,Beide merken staan voor deskundigheid en toegankelijke oogzorg. Pearle Studio kenmerkt zich door een eigen huisstijl, interieur én oogexperts die service optimaal afstemmen op de behoefte van de klant”, meldt Pearle Studio in een persbericht.

,,Klanten zijn verzekerd van persoonlijk en deskundig advies in hun zoektocht naar een luxer assortiment van merk(zonne)brillen dat past bij hun eigen stijl. Klanten kunnen er terecht voor stijladvies, de laatste trends in eyewear en kunnen kiezen uit een breed scala aan luxe merken. Bekende merken zoals Gucci, Fendi, Saint Laurent, Burberry en Porsche Design zijn allemaal verkrijgbaar.”

(de tekst gaat onder de foto verder)


Lifestylebeelden Pearle Studio - Pearle Studio Ede

VERSTERKING ,,Pearle Opticiens en Pearle Studio versterken elkaar doordat ze verschillende doelgroepen aanspreken en elk een eigen assortiment producten en diensten aanbieden. Pearle Studio richt zich op de doelgroep die behoefte heeft aan meer persoonlijk advies, uitgebreide service, op zoek is naar nog verder gepersonaliseerd glas en de nieuwste merkmonturen uit een luxe segment. Vanaf nu kan echt iedereen bij Pearle terecht, van de meer functioneel ingestelde consument, tot de consument die op zoek is naar persoonlijke aandacht en een luxer assortiment.”


Interieurbeelden Pearle Studio - Pearle Studio Ede

advertentie