‘Stap voor stap naar een groener en vitaler Spindopplein’

12 aug, 09:01 Winkels Gemeente Ede
Afbeelding

EDE De gemeente gaat het gebied Parkweg-Spindopplein aanpakken. Dat gaat niet van vandaag op morgen, stap voor stap wordt toegewerkt naar een groener en vitaler gebied. Na deze zomer wordt een schetsontwerp gepresenteerd aan bewoners en ondernemers. Dan komt ook ter sprake ,,de mogelijkheden voor het door ontwikkelen van de ondernemersvereniging.” Streven is begin volgend jaar de herinrichting te realiseren.

In de uitvoering wordt ook de relatie gelegd met de werkzaamheden aan de kop van de Parkweg. Sinds 2019 wordt met ondernemers gewerkt aan een vitaal (winkel)centrum Parkweg-Spindopplein. Doel is het gebied een impuls te geven op het gebied van leefbaarheid, veiligheid en economie. Het moet een voorbeeld worden hoe het gemeentebestuur de komende ..

PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu Herfstbos met verrassingen bij Harskamp
PREMIUM
Afbeelding
Overig Nog dit jaar uitspraak Raad van State over ‘ENKA smeerpijp’
PREMIUM
Afbeelding
Dieren Fotograaf ziet wolf in De Hoge Veluwe: ‘Hij lijkt minder schuw’
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Scholier Jonas (16) uit Ede gaat op (zeil)avontuur: ‘Wie wil nou niet op wereldreis?’
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Harskamp laat in ‘dorpenderby’ SDS ’55 struikelen
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Bennekom machteloos tegen Scherpenzeel

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.