Afbeelding
J.O. Media / Job Oldegbers

Einde aan pijn na bezoek chiropractor Nikki Robinson: ‘Als ik weer opsta, voel ik me herboren’

28 februari 2024 om 14:02 Zakelijk

EDE ‘Ga nou eens naar Nikki toe!’ Het zijn de duidelijke woorden van haar vader die Agnes van Leusden (44) over de drempel duwen als ze al jarenlang rondloopt met pijnklachten. Verschillende chiropractors kunnen haar niet helpen, maar al na één behandeling bij chiropractor Nikki Robinson is duidelijk: ,,Er gebeurt iets.”

door Job Oldegbers

Van Leusden komt uit Veenendaal maar twijfelt er geen seconde over om in de auto te stappen naar Nikki Robinson, ‘haar’ chiropractor, al jarenlang. Maar voordat ze voor het eerst bij Nikki op de bank komt te liggen, zit Van Leusden lange tijd te tobben met pijnklachten. Die beginnen op haar 23e.

PROBEREN

Als ze zwanger raakt blijkt na zes maanden ook nog eens dat Van Leusden te kampen heeft met bekkeninstabiliteit. ,,Die pijn is nooit echt weggegaan en toen ik een paar jaar geleden weer veel pijn had, vertelde mijn vader dat ik nu echt een keer bij Nikki langs moest gaan. Gewoon, om het te proberen”, vertelt Van Leusden. En van die keuze heeft ze nooit spijt gekregen.

,,Ik kon heel snel bij Nikki terecht en ben sindsdien nooit meer weggegaan”, vertelt ze. ,,Bij wijze van spreken dan.” De rugklachten die Agnes kan krijgen door haar werk in de thuiszorg staat haar, dankzij de behandelingen, niet in de weg in het dagelijks leven. ,,De behandelingen van Nikki werken voor mij heel goed, ook omdat ze best een harde aanpak bij mij gebruikt. Als ik dan weer opsta, dan voel ik me herboren.”

Die aanpak is heel persoonsafhankelijk. ,,Bij Agnes werkt het heel goed”, vult Nikki aan. ,,Maar bij een ander weer niet. We zoeken samen altijd naar de juiste en fijne behandelmethode.”

GOED IN JE VEL

Na een jaar of 6 bij Nikki Robinson heeft Van Leusden één belangrijke les geleerd: ,,Lichamelijke klachten komen nóóit alleen en zijn onlosmakelijk verbonden aan hoe je in je vel zit”, vertelt ze. Nikki beaamt dit. ,,Als je niet goed in je vel zit, gaat je lichaam soms ook rare dingen doen”, vertelt Van Leusden. 

En dus is de stap naar Nikki Robinson dé zet naar een pijnvrij lichaam geweest voor Agnes van Leusden. Ook benieuwd naar de mogelijkheden bij Chiropractie Robinson? Ga dan naar chiropractierobinson.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door Chiropractie Robinson. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Job Oldegbers
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie