De negen genomineerden met de jury en wethouder Willemien Vreugdenhil.
De negen genomineerden met de jury en wethouder Willemien Vreugdenhil. Chiel Eijt

Ondernemersfeest in een nieuwe jas

25 september 2019 om 15:30 Zakelijk

EDE De vijftiende editie van Business Event Ede op maandag 14 oktober in de ReeHorst wordt ,,een ondernemersfeest met een programma in een volledig nieuw jasje''. Tijdens het award event krijgen de negen genomineerde ondernemers de kans om ,,hun inspirerende verhaal te delen met het publiek''.

Er worden drie awards uitgereikt. De negen genomineerde bedrijven voor de categorieën ‘Jonge ondernemer’, ‘MKB’ en ‘Groot Zakelijk’ - drie per categorie - zijn eerder al bekend gemaakt. Dat zijn voor 'Jonge ondernemer': Henk van Keulen (Henk van Keulen Catering), Jannette de Rooi (Stomerij Green Cleaning) en Sabine Karssen-Oostenrijk (Uitvaartzorg Troostrijk).

Voor 'MKB': Helen van den Oever (Case Communicatie), Arianne Buining (Codian Robotics) en Martijn Schimmel (Vuur & Rook).

En voor 'Groot Zakelijk': Cor-Albert Bos (Bos Dynamics), Yvonne Lobbes (Lobbes Speelgoed) en Peter Meyer (PartsPoint). De ondernemers maken daarnaast kans op de Rabo-publieksprijs.

RODE LOPER Deze editie van het Business Event is volgens de organisatie extra bijzonder, omdat het de vijftiende is. ,,Speciaal voor dit jubileumjaar maken de organiserende partijen er een extra feestelijke editie van. Het belooft een mooi inhoudelijk programma te worden met inspirerende ondernemerspitches en bijzondere acts.''

De genomineerden worden maandag 14 oktober opgehaald door autobedrijf Bochane en vanaf 19.00 uur bij de rode loper van ReeHorst afgezet. Om 20.00 uur start het inhoudelijk programma. Tijdens de afsluitende netwerkborrel wordt geproost op de deelnemende ondernemers.''

PUBLIEKSPRIJS Alle negen genomineerden komen in aanmerking voor de Rabo Publieksprijs. Deze bestaat uit drie onderdelen, namelijk de stemmen van de gasten in de zaal, een social mediacampagne en publieksstemmen.

Iedere ondernemer probeert voor 14 oktober zoveel mogelijk stemmen binnen te halen via businesseventede.nl/stemmen. Daarnaast worden ze uitgedaagd om een originele social mediacampagne te voeren. Dit wordt beoordeeld door een professionele jury met vertegenwoordigers van Rabobank, BDUmedia, Brandhelder en Youngwise. Deze drie onderdelen bij elkaar opgeteld, bepalen de winnaar van de Rabo Publieksprijs.

PRESENTATOR De vijftiende editie van het ondernemersevent wordt gepresenteerd door Harold Verwoert. ,,Ik ben zelf een Edese ondernemer. Het business event is belangrijk voor zowel de genomineerden als het ondernemersklimaat in Ede. Om dat te onderstrepen, krijgt de avond een extra feestelijk tintje. Ik verheug me erop het event te mogen presenteren, we gaan er een fantastische avond van maken!.''

Verwoert is een multitalent. Hij is zanger, presentator, acteur en componist/tekstdichter. Bekend van 'Raad de plaats' bij Omroep Max. Daarnaast heeft hij vier keer aan het nationale songfestival meegedaan en is hij betrokken bij diverse dinnershows in het land.

Kaarten voor het evenement kosten 30 euro en zijn te koop via de website businesseventede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie