De genomineerde ondernemers op het podium van de ReeHorst.
De genomineerde ondernemers op het podium van de ReeHorst. Chiel Eijt

Lobbes, Vuur & Rook en Henk van Keulen winnen ondernemersprijzen

14 oktober 2019 om 22:30 Zakelijk

EDE Lobbes Speelgoed, Vuur & Rook en Henk van Keulen Catering hebben de ondernemersprijzen gewonnen tijdens het Business Event Ede 2019. De vijftiende editie werd maandagavond gehouden in de ReeHorst.

Yvonne Lobbes van Lobbes.nl, ,,de grootste online speelgoedwinkel van Nederland'', won in de categorie grootzakelijk. De andere twee genomineerden waren Cor-Albert Bos van Bos Dynamics en Peter Meyer van PartsPoint, beide uit Ede.

,,Lobbes Speelgoed is veel meer dan je op het eerste gezicht ziet en dat verraste nog het meest'', aldus het juryrapport. Lobbes, dat ook de Rabo Publieksprijs won, is gevestigd aan de Galvanistraat in Ede.

MKB Martijn Schimmel van Vuur & Rook, aan de Goorsteeg in Lunteren, kreeg de hoofdprijs in de categorie midden- en kleinbedrijf (MKB). De twee andere genomineerden waren Helen van den Oever van Case Communicatie en Arianne Buining van Codian Robotics, allebei gevestigd in Ede.

,,Een niche in de foodsector, waar de echte liefhebbers letterlijk hun vingers bij aflikken", oordeelt de jury over Vuur & Rook. De onderneming omschrijft zichzelf als ,,een team van enthousiaste mensen met een enorme passie voor bbq'en, roken, worst maken en Chuck Wagon Cooking''.

STARTER Henk van Keulen Catering aan de Sumatralaan uit Ede won in de categorie starter. De andere twee genomineerden waren Jannette de Rooi van Stomerij Green Cleaning en Sabine Karssen-Oostenrijk van Uitvaartzorg Troostrijk, ook allebei uit Ede.

,,Van dienstverlening een beleving maken, met zichtbaar succes", meldt het juryrapport over Henk van Keulen Catering. De Edenaar omschrijft zichzelf als ,,een gepassioneerd culinair entertainer''.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie