De winnaars samen met media-adviseurs Dick van Laar en Arnoud Wagemans.
De winnaars samen met media-adviseurs Dick van Laar en Arnoud Wagemans. Ted Walker

Prijzen zomerpuzzel BDUmedia uitgereikt

Zakelijk

EDE Buiten is het koud en nat. Bladeren vallen met bosjes uit de bomen. Een goed moment om in Cultura bij elkaar te komen voor het uitreiken van prijzen aan de winnaars van de BDUmedia zomerpuzzelwedstrijd 2019.

Ook dit jaar kregen Dick van Laar en Frans de Kleuver, media-adviseurs bij BDUmedia, enkele duizenden inzendingen te verwerken. ,,Dit zijn voor ons projecten waar we altijd weer naar uitkijken’’, zegt Dick van Laar vrijdag vlak voor het uitreiken van de prijzen. ,,Het enthousiasme van onze lezers geeft ook ons zoveel plezier in die zomerpuzzel. Gaaf toch als je zoiets bedenkt en mensen hebben daar ieder jaar weer zin in. Ik wil ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om de bedrijven die de zomerpuzzel steunen te bedanken. Zonder hen geen prijzen’’, concludeert Van Laar. 

De diverse prijzen kwamen vrijdag goed terecht. Zo kwam de tuingereedschapset voor kinderen ook daadwerkelijk bij kinderen terecht. De set werd gewonnen door Feline Bas. Gelukkig maar, want het is maar de vraag of Babette Engelgeer, die nu de tuinbon won, voor de foto in de kruiwagen had gepast. Of de twee winnaars telefoonnummers hebben uitgewisseld, zodat Feline de winnares van de tuinbon, Babette, kan gaan helpen met haar gloednieuwe tuinset, dat is niet bekend.  

[PRIJZEN] De prijzen zijn als volgt gevallen: [Tuinbon van Harkes Tuincentrum] Babette Engeleer uit Ede; [Cadeaubon van Drogisterij Karens] J.K Annot uit Ede; [juwelierscadeaubon van HB Goudsmeden] Wietske Tinga uit Bennekom; [Goed gevulde fietstas van Van de Weerd Uitvaartzorg] Mevrouw J.Elbertsen uit Ede; [Ergonomisch hoofdkussen van Bedding Slaapcomfort] Mengsje Menkveld uit Bennekom; [Kindertuingereedschapset van Welkoop Ede-Wekeromvan] Feline Bas uit Ede; [Cadeaukaart van Twinkle Juweliers] Merel uit Ede; [Cadeaubon van Het Vishuis Ede] Agnes Broekhuizen uit Ede; [Feesttaartbon van Bakker van de Veer] S. de Jong uit Ede; [Vleespakket van Het Schaffelaartje] G. Meurs uit Ede; [Zomerdekbed van Ballast Slapen], J. v/d Streek uit Ede; [Cadeaubon van Maxlito] Heer Gillis uit Lunteren; [Cadeaubon Cadeauhuis Ede]  Norah en Sarah v/d Beek uit Bennekom.

advertentie