Afbeelding
Ted Walker

China Town: verse gerechten in een oosterse wok

Zakelijk

EDE Je ziet het zo vaak. In een tijd van crisis en onzekerheid staan er altijd mensen op die ondernemend denken en kansen zien om anderen te helpen of ze te ontzorgen. Neem Wai Cheung van China Town Afhaal & Cateringservice. Zijn team maakt heerlijke oosterse gerechten en brengt ze langs, tot aan de voordeur. Dan hoeft de consument de deur niet uit maar kan wel genieten van een lekkere maaltijd.

Feike Klomp

Aan energie en power geen gebrek bij de altijd enthousiaste Wai Cheung. Voor insiders ook wel Mario genoemd. Hij runt nu iets meer dan 20 jaar met succes China Town Afhaal- en Cateringservice.
Cheung draait er niet omheen: het is gewoon een hectische tijd voor zijn bedrijf. De crisis gaat ook zijn bedrijfsdeur niet voorbij. Maar Cheung ziet dat juist als een extra kans. Niet alleen om economische redenen. Nee, de gedreven horecaman, met roots in Hong Kong, wil klanten juist graag ontzorgen en ze laten genieten van makkelijke, gezonde maaltijden. ,,Juist in deze tijd willen wij geen dag verzaken. We zetten als team de schouders eronder. Wij zijn met volle overgave bezig," benadrukt Cheung.

STREEKPRODUCTEN Graag vertelt hij meer over zijn talloze gerechten, die gebaseerd zijn op de Kantonese keuken: ,,Het uitgangspunt is dat wij hier werken met lokale streekproducten. Die komen allemaal uit Ede en omgeving. Daarnaast is onze kookwijze een gezonde keuze." Wokken is een oosterse bereidingstechniek. De kok maakt groenten, vlees en/of zeevruchten op hoog vuur snel gaar. ,,Daarmee blijven de ingrediënten knapperig terwijl de voedingsstoffen en de basissmaak behouden blijven. Ik kan je verzekeren; wokgerechten zijn lekker en vers. Je proeft het. En zeker niet onbelangrijk: wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met voedselallergie of voedselintolerantie. ,,Mijn advies is om bij het plaatsen van de bestelling duidelijk eventuele allergieën of intoleranties kenbaar te maken."

KEUZE IS REUZE Bij het zien van de menukaart van China Town loopt het water je in de mond. Uiteraard biedt China Town populaire gerechten als verse nasi, bami of babi pangang, maar ook uiteenlopende groente- en eiergerechten, soepen, vegetarische gerechten en kindergerechten. China Town kookt trouwens ook Surinaamse gerechten en een aantal Hollandse gerechten. Kortom, de keuze is reuze. ,,We bieden zowel eenpersoonsgerechten als gerechten voor het hele gezin. Geen probleem."

Ga ook voor het gemak en bestel online een van de vele smaakvolle gerechten bij China Town. Kijk op de website voor meer smaakinspiratie of pak de telefoon. Vooruitbestellen kan ook. Niet voor niets is het motto van het 'China Town team': Tot uw dienst. De uitstekende beoordelingen op de website zeggen genoeg over de keukenpassie van China Town.

China Town Afhaal- en Cateringservice. Hakselseweg 15A, 6713 KT Ede. T: 0318-632077. E: info@chinatownede.nl I: http://www.chinatownede.nl/

advertentie
advertentie