Locatie Labnest Ede
Locatie Labnest Ede Valerie van Zuijlen

Labnest zoekt ambitieuze startups regio Gelderland voor uniek initiatief 100 dagen gratis kantoor/werkruimte

16 oktober 2020 om 13:54 Zakelijk Deel je nieuws

LABNEST tovert leegstaande kantoorruimtes om naar unieke individuele Labs (kantoor/werkruimtes) met alle benodigde voorzieningen om optimaal te werken en biedt deze gratis; op een vrijblijvende basis voor proefperiode van 100 dagen, aan voor de toekomstige generatie van ambitieuze, aanstormende, gedreven, talentvolle creators, visionairs, pioniers, startups en beginnende professionals. Een uniek initiatief gericht op verdere ontwikkeling van ieders onderneming met als doel de toekomstige generatie van makers de ruimte, kans en de tijd te geven om hun onderneming verder te ontwikkelen en klaar te stomen voor de toekomstige markt. Ook is LABNEST gericht op het bieden van de ruimte voor interdisciplinaire samenwerking waarbij er beroep wordt gedaan op elkaars unieke vermogen en expertise. Door middel van het initiatief van LABNEST; Een nest/cluster van onderlinge Labs die tezamen een “Nestwerk” zullen vormen. Leidend tot innovatie door middel van een dusdanige kruisbestuiving op de werkvloer van onderlinge synergie en symbiose.

Voorzien van alle gemakken: volledige inrichting met minimalistisch futuristisch design, high speed Wi-Fi, Airco, 24/7 toegang en alle benodigde faciliteiten (sanitaire voorzieningen, keuken) om zorgeloos te kunnen werken aan eigen visie en toekomst. Voor een vrijblijvende tijdsduur van 100 dagen (week op week opzegbaar). Naast een eigen Lab biedt LABNEST ook een vergaderruimte aan voor het houden van gezamenlijke brainstorm sessies tussen de onderlinge Labs. Dit allen met als missie om aanstormende, opstartende, ambitieuze, gedreven en talentvolle creators, de kans te geven om zich verder te ontwikkelen in een professionele omgeving, buiten eigen huis/woonruimte om. Met het toekomstige potentieel voor het genereren van een onderling in-huis-Netwerk, door deel uit te maken van LABNEST, als geheel vrijblijvend lid en zodoende in de toekomst als synergie en bedrijfsverzamelgebouw te functioneren waarin verschillende veelzijdige visies kantoor houden, kennis uitwisselen en werken aan de toekomst. 

LABNEST beschikt momenteel over twee locaties met unieke werkruimtes in centraal Nederland; Ede & Arnhem. Opening Ede (Newtonstraat 5, industrieterrein) eerste verdieping begin Januari 2021. 
Wil jij deel uit maken van LABNEST en ben jij of jouw toekomstige onderneming opzoek naar een eigen Lab (kantoor/werkruimte) om verder te ontwikkelen, brainstormen, werken, vergaderen. Neem contact op via de website www.labnest.info

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie