Herman Koot wijst samen met zijn team bedrijven de weg.
Herman Koot wijst samen met zijn team bedrijven de weg. Buro Koorts
Advertorial

Buro Koorts bestaat tien jaar

4 november 2020 om 15:55 Zakelijk

EDE Een van de trouwe leden van de Gelderse Kring is Buro Koorts. Eigenaar Herman Koot is als bestuurslid een van de drijvende krachten achter de businessclub die dit jaar een kwart eeuw bestaat. Maar Herman viert nog een feestje, Buro Koorts bestaat tien jaar. Een mijlpaal waar hij samen met zijn team trots op is.

door Feike Klomp

Buro Koorts is van alle markten thuis. Het creatieve vijfkoppige team helpt graag om meer omzet, groei, zichtbaarheid, meer leads of een betere concurrentiepositie te realiseren. Aan de hand van een praktisch plan gaan ze direct aan de slag met marketing, zodat de klant kan doen waar hij goed in bent: ondernemen.

MARKETINGAFDELING Koot: ,,In de praktijk fungeren wij als jouw marketingafdeling in de breedste zin van het woord. Op marketinggebied ontzorgen we je namelijk helemaal. Van social media berichten, nieuwsbrieven, brochures en teksten schrijven tot het bepalen van een strategie of organiseren van events. Dit doen we voor uiteenlopende branches. Van notariskantoren, ICT tot transport en logistiek.”

De sterke en succesvolle werkwijze van Buro Koorts vindt de basis in het aanbod aan marketing abonnementen. Buro Koorts heeft drie marketing abonnementen (Goed, Beter, Best), waarmee de klant voor een vast bedrag per maand wordt geholpen met continue marketing. Koot: ,,Met onze unieke werkwijze willen we bedrijven beter maken. Dat doen we met aantoonbaar werkende marketing, die aansluit bij de cultuur van het bedrijf. Wij gebruiken daarbij waardevolle tools die we op verschillende manieren inzetten. Het ene bedrijf wil graag meer klanten en een ander wil meer bekendheid. En weer een ander wil zich juist focussen op een nieuw businessmodel. Kortom, het is maatwerk voor elke klant. Dit doen wij nu al tien jaar met veel plezier.”

GELDERSE KRING Koot over de Gelderse Kring: ,,Ik vind het een leuke businessclub. Op een interactieve, ontspannen manier leer je collega-ondernemers en andere branches kennen. Dat is leerzaam en verrijkend. Juist nu in coronatijd kan dat een extra steun in de rug zijn.”

Meer informatie: Buro Koorts. Darwinstraat 3D, 6718 XR Ede. T: 0318-742106. E: info@burokoorts.nl I: www.burokoorts.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie