Arjen Droog wordt per 1 december aangesteld als de nieuwe directeur van Regio Foodvalley.
Arjen Droog wordt per 1 december aangesteld als de nieuwe directeur van Regio Foodvalley. APA FOTO SJEF PRINS

Regio Foodvalley krijgt een ‘nieuwe’ directeur: Arjen Droog

Zakelijk

EDE Het bestuur van Regio Foodvalley heeft besloten Arjen Droog, momenteel waarnemend directeur, (43) per 1 december 2020 aan te stellen als directeur. Hij is in die rol verantwoordelijk voor de samenwerking tussen de acht gemeenten van de regio en het neerzetten van de nieuwe Economic Board Regio Foodvalley. ,,Arjen Droog heeft de afgelopen jaren zijn kwaliteiten bewezen en onder zijn leiding zal de regio doorgroeien: nog beter samenwerken en nog meer mooie resultaten boeken’’, aldus voorzitter René Verhulst. 

Arjen Droog is verheugd over zijn aanstelling: ,,Het is een voorrecht om voor Regio Foodvalley te mogen werken. De overheden werken hier al volop samen en ik wil me inzetten om ook de ondernemers veel meer te verbinden aan de regio. Iedere ondernemer in de regio zou binnen een paar jaar wel een collega moeten kennen die écht iets aan Regio Foodvalley heeft gehad.” 

ERVARING ,,Arjen kent de regio als geen ander, heeft hier al een uitgebreid netwerk en is gedreven om onze regionale samenwerking verder op te bouwen”, aldus Verhulst. Droog was al waarnemend directeur bij Regio Foodvalley en heeft eerder gewerkt als directeur Beleid en Regie bij de gemeente Ede. Daarvoor was hij vijftien jaar werkzaam in diverse rollen in het bedrijfsleven. 

Regio Foodvalley draagt de samenwerking tussen het bedrijfsleven, de onderwijs- en kennisinstellingen en de overheden in acht gemeenten op de grens van Utrecht en Gelderland. 

advertentie
advertentie