Restobar Catcher kreeg hulp van Herman den Blijker: ‘We hebben onze ogen uitgekeken’

27 december 2020 om 08:00 Zakelijk Ted Walker
Afbeelding

EDE Zo’n vijf weken geleden sprong Herman den Blijker met zijn programma ‘Crisis in de tent’ in de bres voor het Edese restaurant Catcher. Door de crisis staat het water eigenaren Remco en Sabine Slijkhuis op dat moment aan de lippen. Beiden werken dan voor een werkgever in plaats van in hun restaurant. Sabine in de zorg, Remco in de schoonmaak. Om meer bekendheid te creëren en om weer wat te verdienen met koken, bedachten Herman en zijn team dat Remco en zijn brigade vanuit een foodtruck zouden moeten gaan werken op een locatie waar veel mensen komen. Zo gebeurde het dat Remco op 14 november voor het eerst zijn foodtruck zag. ‘Restobar krijgt Restocar’, kopte deze krant destijds. Dat moment. Wat ging er toen door hem heen, wat ging daar eigenlijk aan vooraf en hoe gaat het nu met het gezin Slijkhuis?

Het was Michel Slijkhuis die zijn broer en schoonzus opgaf voor het bekende tv programma. Remco zelf wist nergens van, tot op een zeker moment zijn telefoon ging. ,,En toen hing er een castingbureau aan de lijn’’, vertelt Remco. ,,Of ik mee wilde doen met het programma ‘Crisis in de tent’. Wat er door me heenging? Ik kreeg hartkloppingen. Ik dac..

PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Woudenberg maatje te groot voor Otterlo
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Bert Fluit uit Lunteren: Van keeper tot kerkelijk werker
PREMIUM
Afbeelding
Overig Harskamper (17) uitgenodigd voor speciale KNAF-klas
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu De Braamhorst wordt aan de natuur teruggegeven
PREMIUM
Afbeelding
Autosport Eurol Rally Sport trapt af voor Dakar Rally 2023: ‘Topklassering is het doel’
PREMIUM
Afbeelding
Rechtbank Justitie eist celstraf bestuurder gestolen auto die crashte bij Otterlo

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.