Peter Bergervoet (TopParken) draagt SV Harskamp een warm hart toe.
Peter Bergervoet (TopParken) draagt SV Harskamp een warm hart toe. PR TopParken

SV Harskamp strikt TopParken als hoofdsponsor

16 januari 2021 om 07:07 Zakelijk

HARSKAMP De voetbalvereniging SV Harskamp heeft een drie jarige hoofdsponsor overeenkomst bereikt met TopParken. Een organisatie met toplocaties in Nederland. Van de Veluwe tot aan de kust. 

Eip Janssen

,,Ik ben ontzettend blij dat TopParken, al jaren een van de belangrijke sponsoren binnen onze vereniging nu hoofdsponsor wordt. De contacten met Peter Bergervoet van Topparken, samen met zijn vader Janus en zus Riekie de directie van het bedrijf, zijn altijd goed geweest. Misschien ook wel omdat wij uit dezelfde generatie komen en jarenlang dorpsgenoten zijn geweest”, opent bestuurslid Escher van Norel.

De 44-jarige bestuurder geeft aan dat hij verwacht dat met deze topdeal met TopParken zowel de vereniging als het eerste elftal omhooggestuwd wordt.

,,Het mooie is dat de familie Bergervoet al eind jaren tachtig begin negentiger jaren shirtsponsor bij SV Harskamp was. Die band is nooit verbroken.”

TopParken, met zeventien parken in heel Nederland, waaronder Landgoed de Scheleberg in Lunteren is gespecialiseerd in het geven van een goed vakantiegevoel. Peter Bergervoet praat met trots over de door zijn vader opgezette onderneming.

,,In 1978 was het nog een stacaravanonderneming en rond 1990 werd dat uitgebreid met een vakantiepark. Later zijn wij (Riekie en ik) in de directie gekomen. Maar de business is mij eigenlijk al vanaf mijn achttiende jaar ingegoten”, lacht Peter Bergervoet.

Wat is nu de overeenkomst tussen TopParken en de SV Harskamp. ,,In de eerste plaats dat wij hechten aan een zo goed mogelijke uitstraling. Maar ook aan het gemoedelijke. Men moet zich bij ons thuis voelen. Daarnaast zijn wij voetballiefhebbers pur sang”, reageren Peter en Escher.

SV Harskamp is een financieel gezonde familiaire vereniging. Maar de club presteert op het veld de laatste jaren niet top. Dat komt mede door het ontbreken van aansluiting tussen de jeugdafdeling en de senioren.

TOEKOMST ,,Wij hebben een goede jeugd 015, maar je moet reëel zijn. Het duurt nog enige jaren voordat die aanwas het eerste elftal kan dragen. Er natuurlijk vanuit gaande dat zij bij de club blijven. Dat heeft het bestuur wel aan het denken gezet. Op basis van een goed plan en nu mede doordat TopParken voor drie jaar hoofdsponsor wordt, willen wij de randvoorwaarden om bij SV Harskamp te komen voetballen uitbreiden”, legt Van Norel uit. Hij vult nog aan dat de huidige hoofdsponsor Plus Pater uit Harskamp eveneens als sponsor van het eerste elftal aanblijft. ,,Ook daar zijn we heel blij mee. Twee topsponsoren, wat willen we nog meer.”

,,Ik heb van de plannen kennisgenomen en die spreken mij aan. Een jeugdig bestuur dat de SV Harskamp weer aansprekend voetbal wil laten spelen. Ik hoop dat mede door de komst van een nieuwe trainer (Collin Oosterholt), er een netwerk kan worden aangeboord om de komende jaren weer een goed eerste elftal op de been te brengen. Maar ik waardeer ook de opzet dat ons hoofdsponsorschap deels ten goede komt van de hele vereniging. Je ziet dat veel vrijwilligerswerk bij de club heeft geleid tot een prachtig complex. Het ziet er net als hetgeen waar TopParken voor staat pico bello uit. Maar uiteindelijk, en dat is ook sport, bepaalt de positie van de hoofdmacht de uitstraling van een vereniging”, besluit Peter Bergervoet..

,,Het is aan ons als technische commissie, mede door de activiteiten van de sponsorcommissie, om de verwachtingen realistisch in te vullen. Er zijn al de nodige contacten met spelers gelegd. Nu maar hopen dat COVID - 19 ons toestaat de nieuwe outfit, met het logo van TopParken te mogen presenteren. Het kan niet snel genoeg zijn”, besluit Escher van Norel.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie