Van links naar rechts: Barbara Barend (Helden), Andries Bruil (Droomparken), Arjan Kers (TUI).
Van links naar rechts: Barbara Barend (Helden), Andries Bruil (Droomparken), Arjan Kers (TUI). Theo Beumer
Advertorial

‘Droomzomer’ op De Zanding in Otterlo: ‘Unieke vakantie boordevol sportbeleving’

2 maart 2021 om 12:45 Zakelijk

OTTERLO Het EK voetbal, de Olympische Spelen, Tour de France, Wimbledon, de Grand Prix op Zandvoort: de komende zomer staat bol van de sport. Om met elkaar de allergrootste sportevenementen ter wereld te beleven tijdens een vakantie in eigen land, vindt van 11 juni tot en met 6 september voor het eerst ‘De Droomzomer’ plaats. Bekende (ex)-topsporters zullen optreden als ‘parkdirecteur’, clinics verzorgen, de sport analyseren en bijzondere verhalen vertellen. Sport beleven tijdens een premium verblijf midden op de Veluwe: klinkt dat niet als een Droomzomer?

Deze droom ontstond in coronatijd. Want hoe vaak zien we ’s werelds grootste sportevenementen in één zomer de revue passeren? Als we in Nederland samen sport beleven, ontstaat er iets speciaals. Ons oranjehart gaat sneller kloppen. De sport willen we beleven met vrienden of familie. Voeg daar een schitterende vakantiebestemming aan toe en er ontstaat iets onvergetelijks. Een zomer waarin iedereen op een verantwoorde manier samen het ultieme oranjegevoel kan ervaren tijdens de zinderende sportzomer van 2021; daarom organiseren we De Droomzomer.

De Droomzomer wordt een shortbreak vakantie boordevol sportbeleving. Op Droompark De Zanding in Otterlo kun je van 11 juni tot en met 6 september sport beleven in weekenden of midweken. Binnen een arrangement zijn er talloze belevenissen voor jong en oud. Hiervoor worden alle benodigde en vereiste coronamaatregelen getroffen. Je kunt samen sport kijken, meedoen aan sportactiviteiten, je laten inspireren door boeiende verhalen van sporters en sportfanaten, of juist lekker ontspannen en genieten met massages of schoonheidsbehandelingen. Niets moet, alles mag.

Het aanbod is heel divers. Er kunnen wedstrijden gevolgd worden via grote schermen op gezellige en coronaproof terrassen met live voor- en nabeschouwingen en artiesten. Er zijn iedere dag gratis sportlessen, van boksen tot (sup)yoga. Er komen ijsbaden met ademhalingssessies. In de Healing Garden kun je relaxen met bijzondere massages. Voor kinderen zijn er speurtochten, toernooitjes, een sportbingo en marshmallow-avonden bij het kampvuur. Ook worden er regelmatig clinics gegeven door Feyenoord Soccer Schools. En dat allemaal gecombineerd met een verblijf in een premium bungalow of cottage midden op de Veluwe.

Bekende sporters en sportliefhebbers vormen de ‘parkdirectie’. Zij drukken hun stempel op het programma en hebben persoonlijke activiteiten in petto. Van uitdagende clinics tot inspirerende verhalen bij het kampvuur. Zij doen ook de voor- en nabeschouwingen op de sport van die dag. Zo kunnen sportliefhebbers, fans, helden en opiniemakers passief én actief samen de grootste sportevenementen beleven.

Enkele parkdirecteuren hebben hun komst al bevestigd: oud-wielrenner Michael Boogerd, oud-wielrenster Leontien van Moorsel, volleybalster Manon Flier, oud-schaatser Erben Wennemars en cabaretier-programmamaker Peter Heerschop. Doordat zij met hun gezin op het park aanwezig zijn, kun je ook gewoon een praatje met hen maken. Bovendien kun je aansluiten bij de fietsclinics van Michael en Leontien, meedoen aan het volleybaltoernooi van Manon en aanwezig zijn bij een inspiratiesessie van Peter. Alle parkdirecteuren worden in de Droomparken-app en via de kanalen van De Droomzomer bekend gemaakt.

De Droomzomer is te boeken via www.tui.nl/droomzomer . Wil je meer weten over de Droomzomer en op de hoogte blijven? Ga naar www.droomzomer.nl. De Droomzomer is een initiatief van Helden, Droomparken en TUI.

Van links naar rechts: Barbara Barend (Helden), Andries Bruil (Droomparken), Arjan Kers (TUI).
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie