Gerrald Pater kan zich bij Hoeflon goed (door)ontwikkelen.
Gerrald Pater kan zich bij Hoeflon goed (door)ontwikkelen. Hoeflon
Advertorial

Hoeflon zoekt machinebouwers

3 maart 2021 om 13:20 Zakelijk

BARNEVELD De minikranen met de vele toepassingsmogelijkheden van Hoeflon International zijn inmiddels bekende verschijningen op talloze bouw- en werkplekken in binnen- en buitenland. Elke dag werkt een gedreven en enthousiast team aan de ontwikkeling en bouw van deze unieke compacte en mobiele superhandige machines. Vanwege de sterk toenemende vraag is Hoeflon op zoek naar personeel. Machinebouwer Gerrald Pater vertelt graag meer over zijn rol binnen Hoeflon.

,,Ik werk sinds oktober vorig jaar als machinebouwer bij dit leuke bedrijf. In de praktijk houd ik me bezig met de samenstelling van de compacte, mobiele machines die klanten gebruiken voor het verplaatsen van lasten in krappe ruimtes of moeilijk bereikbare plekken.” Gerrald ontwikkelt zich in rap tempo en krijgt steeds meer verantwoordelijkheid, een rol die goed aansluit bij zijn ambities binnen Hoeflon.

HOOFDLIJNEN Gerrald: ,,Voor de ontwikkeling en productie in eigen beheer van onze verschillende minikranen werken wij met twee hoofdlijnen: de onderbouw en de bovenbouw. Mijn focus ligt vooral in de onderbouw waar we als team de verschillende chassis samenstellen. Een chassis bestaat uit onder andere de rupsbanden, stempelpalen, de elektrische en de hydraulische onderdelen. Mijn collega’s van de bovenbouw maken het plaatje dan compleet. Samen creëren we jaarlijks meerdere machines die hun weg vinden naar uiteenlopende opdrachtgevers.”

DEALERS Inmiddels hebben talloze minikranen van Hoeflon al hun weg gevonden naar klanten in bijvoorbeeld de glasbouw, staal- en constructiebouw, petrochemie, verbouw, hout- en betonbouw, tot zelfs in de wereld van de kunst. Het Barneveldse bedrijf heeft dealers over de hele wereld. Dat zegt veel over het enorme bereik van de vernuftige machines en de kracht van het bedrijf.

GOEDE PLEK ,,Ons totale team bij Hoeflon bestaat uit zo’n zestig medewerkers. De sfeer ervaar ik als ontspannen. Als je jezelf wil ontwikkelen is er veel mogelijk. En om dat te bereiken is er altijd hulp. Maar als je je werk gewoon okay vindt is dat ook prima. De goede persoon op de goede plek, dat is bij Hoeflon het uitgangspunt.”

Wil jij als machinebouwer ook deel uitmaken van het Hoeflonteam? Neem dan contact met afdeling HR. Kijk voor alle openstaande vacatures op de website.

Meer informatie: Hoeflon International BV. Zwolleweg 2, 3772 NR Barneveld. T: 0342-400288. E: info@hoeflon.com I: www.hoeflon.com

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie