De E-chopper is eigenlijk de moderne variant van de Solex uit de jaren '50.
De E-chopper is eigenlijk de moderne variant van de Solex uit de jaren '50. Going on Wheels

Huur een E-chopper bij Going on Wheels

26 maart 2021 om 09:00 Zakelijk

EDE Wie een E-chopper van Going on Wheels huurt, kan vanaf vijf startlocaties prachtige tochten maken. Bovendien kun je dit combineren met een kop koffie en een hapje. Eén van de startlocaties is Pannenkoekenhuis De Langenberg.

door Feike Klomp

Initiatiefnemers, bedenkers en eigenaars van Going on Wheels zijn Kees Haalboom en Ruud Burgers. Haalboom is eigenaar van vier pannenkoekenhuizen in Ede (De Langenberg), Woudenberg (Bergzicht), Veenendaal (De Bijenmarkt), Maurik (De Waterspiegel) en restaurant Grebbelounge op het Fort aan de Buursteeg in Renswoude. Burgers is eigenaar van organisatiebureau Sport Totaal uit Veenendaal en Outdoorpark in Overberg. Samen vonden zij elkaar in dit sportieve en ontspannen concept.

DUURZAAM TOEREN Kees: ,,De E-chopper moet je eigenlijk zien als de moderne variant van de Solex uit de jaren ‘50. Je rijdt met een E-chopper niet alleen geruisloos rond in de mooie omgeving, je draagt ook nog eens een steentje bij aan een duurzame wereld. Je bent ecologisch verantwoord bezig. Het is een hip vervoermiddel waar je mee voor de dag kan komen. De kleurrijke, glimmende look van de E-choppers maakt het plaatje helemaal compleet.”

BELEVING De E-chopper is een moderne scooter met brede banden, waarmee je ontspannen, volledig elektrisch, en dus compleet stil, over de prachtige fietspaden in Ede en omgeving, de Heuvelrug of de Veluwe zoeft.

LANGENBERG Ondertussen staat het team van het bekende Pannenkoekenhuis De Langenberg niet stil. Zeven dagen per week kun je hier genieten van een uitgebreide Take Away. Alles is coronaproof ingericht. Daarnaast is er koffie, thee of warme chocomel voor of na het wandelen of het rondtoeren met de E-chopper. Meer info vind je op de website van de Pannenkoekenhuizen.
Er zijn vijf startlocaties voor de E-chopper: Pannenkoekenhuizen De Langenberg, Bergzicht, De Bijenmarkt, Restaurant Grebbelounge en Fietsenverhuur Veenendaal. Meer praktische info op de website van Going on Wheels.

ACTIE Nieuwsgierig naar de E-chopper in combinatie met een overheerlijke pannenkoek? Maak dan nu gebruik van een smaakvolle kennismakingsactie: Twee uur chopperen met aansluitend een pannenkoek met 2 ingrediënten-to-go voor € 30,00 per persoon. Reserveren kan via www.goingonwheels.nl/reserveren.

De Langenberg: Arnhemseweg 120 in Ede. T: 0318-610485. E: info@delangenberg-ede.nl I: www.goingonwheels.nl I: www.pannenkoekenhuizen.com/de-langenberg l: www.sporttotaal.nl

Dit is een artikel uit magazine De Etalage, dat woensdag 24 maart als bijlage is verschenen bij Ede Stad.nl. Uw bedrijf ook in de schijnwerpers in onze kranten en op onze websites? Bel voor gratis media-advies met Frans de Kleuver (f.d.kleuver@bdu.nl / 06-55780474) en Dick van Laar (d.v.laar@bdu.nl / 06-55706843).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie