Tandprotheticus Jeroen van den Brink. Gediplomeerd sinds 2013. Advies op maat en kijken naar de mogelijkheden is mijn motto. Naast het werken in de praktijk geef ik op de vrijdagmiddag les aan collega’s om deze op te leiden tot moderne vakman / vakvrouw.
Tandprotheticus Jeroen van den Brink. Gediplomeerd sinds 2013. Advies op maat en kijken naar de mogelijkheden is mijn motto. Naast het werken in de praktijk geef ik op de vrijdagmiddag les aan collega’s om deze op te leiden tot moderne vakman / vakvrouw. Eigen foto
De specialist

Controle van uw kunstgebit

Zakelijk

EDE Ruim 2 jaar zijn wij met onze tandprothetische praktijk gevestigd aan de Maanderweg 44 in Ede onder de naam: Centrum voor mondprothetiek. De tandprotheticus is dé specialist voor het maken van een kunstgebit, plaatje of frame, en uiteraard deskundig advies.

Veel aandacht besteden wij aan advies. Voldoet uw huidige kunstgebit nog of moet er een laagje in gemaakt worden zodat deze weer goed aansluit op de kaak. Ook kijken wij naar de huidige tanden en kiezen in het kunstgebit. Wanneer deze versleten zijn, betekent dit dat u verder moet dicht bijten om contact te krijgen. Dit kan zorgen voor kaakgewrichtklachten.

Reparaties zoals een breuk, barst of uitgevallen tand repareren wij op dezelfde dag: ’s ochtends gebracht is ’s middags klaar.

Wanneer u een nieuw kunstgebit nodig heeft, plannen wij hier vier afspraken voor. Uw huidige prothese gebruiken wij als uitgangspunt. Wilt u de stand van de voortanden veranderen omdat het vroeger anders was dan kunnen wij dit doen aan de hand van een oude foto.

In onze praktijk werken wij met de nieuwste apparatuur zoals de (mond)scanner. Wanneer u nog eigen tanden en kiezen heeft maar deze niet behouden kunnen blijven en er moet een eerste kunstgebit gemaakt worden dan scannen wij eerst uw huidige tanden en kiezen zodat wij daarna digitaal een kunstgebit kunnen maken. De mondscanner gebruiken wij ook wanneer u toe bent aan een nieuw plaatje of frame, door deze nieuwe techniek hoeft u niet meer te happen in ‘klei’.

Voor deskundig advies bieden wij een gratis consult.

Bel voor het maken van een afspraak met 0318 309 702 of via de website: www.centrumvoormondprothetiek.nl 

advertentie