Afbeelding
Simac

Technologiebedrijf Simac wordt ICT-partner van PSV

Zakelijk

EDE Technologiebedrijf Simac, dat ook een vestiging in Ede heeft, wordt de ICT-partner van voetbalclub PSV. De directies van PSV en Simac tekenden onlangs de overeenkomst die het bedrijf de komende vijf seizoen Official Partner van de Eindhovense voetbalclub maakt.

,,Simac en PSV zullen in de komende jaren intensief optrekken en ICT-projecten uitrollen waar werk, voetbal en het bezoek aan het Philips Stadion beter van worden”, zegt CEO Eric van Schagen van Simac. ,,Met veel plezier zetten we een volgende stap in onze sponsoring van PSV. We krijgen nu de kans om onze ervaring en expertise beschikbaar te stellen en daardoor ons steentje bij te dragen aan het succes van de club. Bovendien werken we op deze manier gericht verder aan vergroting van onze naamsbekendheid in Nederland.”

Alle medewerkers van PSV zullen de komende seizoenen werken in een door Simac gefaciliteerde ICT-omgeving. Daarnaast gaat Simac aan de slag met diverse innovatieve projecten voor PSV en haar medewerkers. Commercieel directeur Frans Janssen van PSV is blij met de samenwerking met Simac. ,,Het afgelopen jaar heeft ons meer dan ooit getoond hoe ontzettend noodzakelijk betrouwbare ICT-oplossingen zijn. Technologie is onmisbaar om topprestaties te leveren. Dat geldt in sportief aspect, maar zeker ook op de ‘reguliere’ werkvloer. We zijn er van overtuigd dat we samen met Simac alle uitdagingen op ICT-gebied aankunnen.”

Simac is een familiebedrijf uit Veldhoven dat in 1971 werd opgericht en voornamelijk actief is op de markt voor ICT-oplossingen. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in Nederland en daarbuiten, onder meer dus aan de Ampèrestraat in Ede.

advertentie