Afbeelding
rik@burokoorts.nl
De specialist

Marketing is blijven ontwikkelen: ‘Je bent je eigen manager binnen het bureau’

28 april 2021 om 12:10 Zakelijk

EDE Buro Koorts is van alle markten thuis. Het creatieve team helpt jou graag met meer omzet, groei, zichtbaarheid, meer leads en een betere concurrentiepositie. Kortom, Buro Koorts helpt jouw bedrijf met marketing, waar jij beter van wordt. Vanwege de groei van de werkzaamheden is het team koortsachtig op zoek naar een extra marketeer.

door Feike Klomp

Maar hoe werkt Buro Koorts nou eigenlijk? Marketeers Nicole van Houten, Rik Jansen en Myra Gerrits geven een kijkje achter de schermen. Nicole: ,,Wij zijn echte allrounders. Op marketinggebied regelen wij alles voor de klant. Van social media-uitingen, SEO-verbeteringen en teksten schrijven tot het bepalen van een strategie of organiseren van events. Al deze inspanningen controleren we met data uit Google Analytics en andere tools’’, zegt ze.

,,Het leuke vind ik dat elke marketeer binnen Buro Koorts eigen klanten in beheer heeft waar je verantwoordelijk voor bent. Stap voor stap bouw je een duurzame relatie op, zodat je alle ‘ins en outs’ van het bedrijf gaat leren kennen.”

SAMENSPEL Rik: ,,Helemaal mee eens. Je bent breed bezig, alle facetten op marketinggebied pak je samen met de klant op. Dat vind ik persoonlijk erg leuk. Voor de rest is het natuurlijk een samenspel. Je werkt tenslotte in teamverband. We overleggen geregeld met elkaar en zijn op de hoogte van elkaars projecten. We helpen elkaar. Tegelijkertijd is er meer dan genoeg ruimte voor je eigen inbreng. Je bent als het ware je eigen manager binnen het bureau.”

ONTWIKKELEN ,,Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten, en dat zie je uiteindelijk in de eindproducten van ‘team Buro Koorts’ terug”, vertelt Myra. ,,Bij Buro Koorts heb je ieder jaar een opleidingsbudget van minimaal duizend euro. Dat is bedoeld om je te verdiepen in onderwerpen op het gebied van marketing. Want wij vinden het ontzettend belangrijk om te blijven ontwikkelen.”

KANTOORHOND Rik: ,,De sfeer is gemoedelijk. We nemen ruim de tijd voor de lunch en laten samen onze ‘kantoorhond’ Pip uit. In de pauze laten we alles even los. We doen daarbij juist ook vaak nieuwe inspiratie op.” Nicole: ,,Verder hebben we wekelijks vrijdagmiddagborrels en zijn er andere leuke activiteiten.”

Wil jij ook ondernemers helpen? Kijk voor de volledige vacature van marketeer op de website.

Dit artikel wordt u aangeboden door Buro Koorts, Darwinstraat 3d 6718 XR Ede, T: 0318-742106, info@burokoorts.nl, www.burokoorts.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie