Afbeelding
Freek Wolff

Pathé Ede weer open voor films én EK voetbal

4 juni 2021 om 10:46 Zakelijk

EDE Bioscoop Pathé in Ede opent vanaf zaterdag 5 juni haar deuren weer voor bezoekers. De komende tijd staan er weer genoeg films op het programma, waaronder De Slag om de Schelde, Blackbird en K3: Dans van de Farao. ,,We hebben zin om weer mensen te ontvangen”, zegt manager Bart van Schooten. ,,Testen voor toegang is niet nodig.”

Pathé Ede opent met een grote en diverse filmprogrammering, met zowel films die net voor sluiting in release waren als gloednieuwe titels. Maar voetballiefhebbers kunnen ook het Europees Kampioenschap voetbal bij Pathé bekijken. De EK-wedstrijden van het Nederlands elftal zijn namelijk vanaf 11 juni te bekijken in de grootste zaal van Pathé Ede. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de bioscoop.

VEILIG BIOSCOOPBEZOEK Om het bioscoopbezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen, hanteren de Pathé-bioscopen dezelfde, volkomen veilige maatregelen als vorig jaar: 1,5 meter afstand, een maximumcapaciteit van 50 bezoekers per kleine zaal, 250 bezoekers met een zaal van 1000 stoelen, en alleen online ticketverkoop vooraf. In de bioscoop worden tot aan de stoelen mondkapjes gedragen. In de stoel in de zaal mag het mondkapje af. De lucht in de zalen wordt niet gerecirculeerd en wordt elke tien minuten volledig ververst. Ook kunnen bezoekers hun vertrouwde snacks en drinken weer nuttigen bij de eet- en drinkgelegenheden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie