Edgar Kruyning van Budo Academy Physical en opleidingscentrum Kruyning Training & Coaching
Edgar Kruyning van Budo Academy Physical en opleidingscentrum Kruyning Training & Coaching Kruyning

Opleiding weerbaarheid geaccrediteerd

Zakelijk Deel je nieuws

Met trots kan Edgar Kruyning, eigenaar van Budo Academy Physical en opleidingscentrum Kruyning Training & Coaching uit Ede, nu zeggen dat de opleiding weerbaarheid - Strong Together - officieel is geaccrediteerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (SKB) in de Psychosociale Complementaire Gezondheidszorg.

Uniek aan deze methode is dat het uit gaat van interventies zonder pijnprikkels, waarbij duurzaam relatiemanagement centraal staat. Speciaal voor zorgmedewerkers, maar ook uitermate geschikt voor geüniformeerde beroepen, leraren, spoorwegpersoneel enz. Deze opleiding bestaat uit 4 dagdelen en je kunt ook studiepunten verkrijgen (EC). 

“Wij laten als Academy en opleidingscentrum zien dat wij innovatief zijn en op vele vlakken opleidingen ontwikkelen en verzorgen t.b.v. een betere maatschappij.” Aldus Kruyning. Als meest veelzijdige aanbieder van vechtsporten geeft Edgar Kruyning inmiddels ook al jaren managementtrainingen en teamtrainingen voor bedrijven. Tevens heeft hij een Retreat centrum in Zweden waar hij groepen uit het bedrijfsleven ontvangt om even back to basic, uit de ratrace te stappen. Voor meer info kijk op www.bapede.nl en www.sstrong.nl

advertentie