Om de zorg ook in vakantietijd te waarborgen zoekt Gelder Thuiszorg vakantiekrachten.
Om de zorg ook in vakantietijd te waarborgen zoekt Gelder Thuiszorg vakantiekrachten. Eigen foto

Gelder Thuiszorg zoekt vakantiekrachten

23 juni 2021 om 16:39 Zakelijk

EDE Gelder Thuiszorg Ede is op zoek naar vakantiekrachten. Voor veel cliënten zijn de huishoudelijk hulpen van Gelder Thuiszorg meer dan alleen degene die het huis komt schoonmaken. Ze zijn een belangrijke schakel naar de buitenwereld. De zorg voor de cliënten gaat altijd door, ook in de vakanties.Om dit te waarborgen zoekt Gelder Thuiszorg vakantiekrachten.

Voor de maanden mei t/m september 2021 is de organisatie op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten voor in de huishoudelijke ondersteuning. Interesse? Neem gerust contact op met de vestigingscoördinator.

VERTROUWENSBAND Gelder Thuiszorg: ,,De ervaring in de andere regio’s van Gelder Thuiszorg leert dat we zoveel meer voor onze cliënten zijn dan alleen iemand die het huis komt schoonmaken. Juist doordat huishoudelijke hulpen wekelijks meerdere uren achter elkaar bij cliënten over de vloer komen, ontstaat er een vertrouwensband. Dit maakt hen niet alleen vertrouwde gezichten voor de cliënt, maar ook een belangrijke schakel in de zorg.”

AFSTEMMING Gelder Thuiszorg werkt met één vast aanspreekpunt voor medewerkers en cliënten. De vestigingscoördinator, zorgt indien nodig dat er overleg is met alle betrokkenen zodat er optimaal kan worden afgestemd op de zorgvraag. ,,Ben jij de persoon die samen met ons in Ede een goed en professioneel team wilt gaan neerzetten, goede huishoudelijke zorg bieden aan thuiswonende inwoners van de gemeente, om een schoon en leefbare omgeving te creëren en te houden! Dan zoeken we jou!”

Gelder Thuiszorg zorg kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en korte lijnen. Een schone, veilige en gezonde leefomgeving maakt het verschil tussen een huis en een thuis. Tussen best tevreden en gelukkig. Iedereen vindt het fijn om een schoon en opgeruimd huis te hebben. Maar wat als je het (tijdelijk) zelf niet meer kan? Dan staan de vertrouwde gezichten van Gelder Thuiszorg klaar om hiermee te helpen.

Informatie: Gelder Thuiszorg Ede, Laan der Verenigde Naties 88A, 6716 JE Ede, (uitsluitend aanwezig op afspraak), 0318-745018. Jacqueline van Geel (vestiging coördinator Ede): Jacqueline@gelderthuiszorg.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door Gelder Thuiszorg Ede. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie