‘BDU kan weer vooruitkijken dankzij grote steun uit maatschappij’

7 juli 2021 om 07:00 Zakelijk Pauw Media
Jeroen Cnossen, algemeen directeur van de BDU.
Jeroen Cnossen, algemeen directeur van de BDU.

EDE 2020 was een onvergetelijk jaar voor de Koninklijke BDU. In het voorjaar dreigde de Barneveldse uitgeverij, uitgever van Ede Stad.nl, kopje onder te gaan door de coronapandemie, maar ruim een jaar later ziet de wereld er een stuk rooskleuriger uit. ,,Met dank aan de overheid hebben we het gered, maar ook dankzij de grote steun vanuit de maatschappij.”

Die steun kreeg het bedrijf nadat het een noodkreet slaakte, vrijwel direct nadat het coronavirus in het voorjaar van 2020 zijn verwoestende intrede deed in Nederland. Winkels en andere bedrijven gingen op slot, evenementen werden massaal afgelast en dus zag de BDU haar advertentie-inkomsten ineens als een pudding ineen zakken. ,,Het voortbestaa..

PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Lunteren al helemaal in kerstsfeer
PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Friends on Ice is klaar voor tienduizenden schaatsers in centrum: ‘We merken dat Ede hierop zit te wachten’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek Verduurzaming woningen komt in de knel
PREMIUM
Afbeelding
Rechtbank Werkstraf voor bestuurder gestolen auto die crashte bij Otterlo
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Oranjebal terug in Ede: ‘Gezinnen een onvergetelijke vakantie bezorgen’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Gemeente heeft contact met NS over ontbreken rolstoelbrug op perron 5

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.