Eelco Sjabbens in de ruimte onder de Action aan de Stadspoort 2 waar Anytime Fitness gevestigd is.
Eelco Sjabbens in de ruimte onder de Action aan de Stadspoort 2 waar Anytime Fitness gevestigd is. Ted Walker

Anytime Fitness opent nieuwe lifestyleclub in Ede: ‘24 uur per dag geopend’

14 juli 2021 om 12:17 Zakelijk

EDE De gemeente Ede krijgt een nieuwe lifestyle club die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geopend is en die gedurende die tijd alle faciliteiten aanbiedt. Anytime Fitness, een van origine Amerikaans bedrijf, opent op 11 augustus haar deuren aan de Stadspoort in Ede. Voordat het zover is, biedt eigenaar Eelco Sjabbens nieuwe leden een interessant aanbod tijdens een VIP weekend.

door Ted Walker

Sjabbens is 37 jaar oud en is opgegroeid in de fitnesswereld. Zijn ouders waren ondernemers in die sector. Nu zij zijn gestopt met ondernemen, nam de broer van Eelco het levenswerk van zijn ouders over. Eelco koos ervoor om een andere richting uit te gaan. ,,De club die mijn broer nu runt is een mooie, luxe club. Echt prachtig en niks op aan te merken. Toch past het concept waarin ik nu ga ondernemen meer bij mij. Anytime Fitness staat voor gemak, plezier en persoonlijk. Ik geloof dat mensen er behoefte aan hebben om te kunnen sporten wanneer hun dat uitkomt.” 

,,Desondanks is Anytime Fitness geen ‘fabrieksconcept’”, verzekert Sjabbens. ,,Er zijn gewoon groepslessen, je wordt gekoppeld aan een coach en begeleid door een app en de club is voorzien van privé douches en kleedkamers. Het is dus echt wel iets meer dan 24 uur per dag zonder begeleiding sporten.’’

WENSEN EN DOELEN Persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel bij Anytime Fitness. ,,Als je bij ons start, doorlopen we samen met jou je wensen en doelen. Om die doelen te behalen stellen we een schema voor je samen. Jij gaat vervolgens aan de bak en de app en je persoonlijke coach houden je resultaten in de gaten en sturen daar waar nodig bij. Zo sport je veilig en verantwoord en haal jij in jouw tempo je gestelde doelen.’’

AANTREKKELIJKER Om het sporten nog leuker te maken zijn de cardio-toestellen voorzien van een monitor. ,,Dat is echt een extraatje’’, legt Eelco uit. ,,Op die monitor kunnen mensen een filmpje kijken via Netflix, op YouTube, HD tv kijken of, al dan niet samen met de trainer, een workout samenstellen. Zo wordt sporten nog aantrekkelijker om te doen’’, zegt hij.

Geïnteresseerd geraakt? Kom dan vooral vrijdag 16 juli tussen 17.00 en 21.00 uur of zaterdag en zondag tussen 11.00 uur en 17.00 uur naar het VIP weekend van de club aan de Stadspoort 2 in Ede. Want alleen dat weekend geeft Eelco Sjabbens levenslange korting weg.

Informatie: Anytime Fitness, Stadspoort 2, 0318-260029, www.afede.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Anytime Fitness Ede. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie