De creatieve machinebouwers van Radine in Barneveld zoeken versterking.
De creatieve machinebouwers van Radine in Barneveld zoeken versterking. Pauw Media
BaanDichtbij.nl

Radine zoekt Willie Wortels

14 juli 2021 om 17:25 Zakelijk

EDE/BARNEVELD Radine, voorheen INA Automation, is al meer dan vijftig jaar de creatieve machinebouwer in de regio. Onder het motto ‘vertrouwd in ontwikkeling’ zet het team zich elke dag weer in om een precies passende oplossing te creëren. Vanwege de toegenomen vraag is het innovatieve bedrijf op zoek naar meerdere ‘Willie Wortels’. Ben jij die oplossingsgerichte techneut?

Managing Director Remco van Dijk: ,,Met ons team van specialisten ontwikkelen wij maatwerk oplossingen voor de toevoer- en automatische assemblagevraagstukken van onze klanten. Ieder product vraagt om zijn eigen oplossing. Elk onderdeel is weer anders. Voor ieder vraagstuk vinden we die oplossing die precies past. We maken unieke oplossingen. Van ketchup- en mayonaisedop tot stopcontact: geen uitdaging gaan wij uit de weg.”

VACATURES Radine zoekt een Trilvullerbouwer, een Willie Wortel met een technische achtergrond, een groot doorzettingsvermogen en die zelfstandig kan werken. Daarnaast komt Radine graag in contact met een Project Engineer. Een vastbijter die altijd denkt in oplossingen. Verder zoekt ‘Team Radine’ een Meewerkend Voorman Trilvullerbouw: een Willie Wortel en een kartrekker. Iemand die altijd openstaat voor (technische) oplossingen. Ook een Sales Engineer staat bij Radine op het verlanglijstje. Ben jij die creatieve geest, conceptdenker met de focus op de klant?

Remco: ,,In de praktijk is het een samenspel. Dat is ook onze kracht. Waarbij de ene collega de concepten voor de klant uitwerkt en adviseert, mag de ander deze concepten tot een werkend systeem uitwerken, waarna de volgende het geheel opbouwt tot een werkend systeem. Dat is een continu proces, geen dag is hetzelfde. Bij ons ben je echt verantwoordelijk voor een werkend eindproduct. Het is geen vaststaand repeterend montage trucje. Integendeel.”

INFORMEEL De sfeer bij Radine, gevestigd aan de Energieweg 15 in Barneveld, is zeer informeel: ,,Successen vieren we samen met wat lekkers en vrijdagmiddag pakken we samen een biertje om het weekend in te luiden.”

BAKJE KOFFIE Remco: ,,Misschien wil je eerst meer weten wat de mogelijkheden zijn. Dat kan. Ik nodig iedereen die maar enigszins geïnteresseerd is in een van de vier functies graag uit voor een vrijblijvend bakje koffie en een rondleiding door ons verrassende bedrijf.”

Heb je interesse in een van de vier functies? Kijk voor meer informatie en de uitgebreide vacatureteksten op de website (en de YouTube-films) bij ‘Vacatures’. Meer informatie: Remco van Dijk: 06-29299188. E-mail: info@radine.nl I: www.radine.nl (Vacatures)

Deze advertorial wordt u aangeboden door Radine.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie