André Braber, Kevin van Aggelen, Gosse van Veldhuizen en Erik Dekker (van links naar rechts).
André Braber, Kevin van Aggelen, Gosse van Veldhuizen en Erik Dekker (van links naar rechts). Ted Walker

Jan Lammers gast bij Collegetour van JCI Ede

26 juli 2021 om 20:24 Zakelijk

EDE JCI Ede, in 1974 opgericht als Junior Kamer Ede, houdt op donderdag 16 september weer een Collegetour. Na een succesvolle avond met misdaadverslaggever John van den Heuvel in Wageningen is dit jaar Jan Lammers, voormalig autocoureur en directeur van F1 Dutch Grand Prix, te gast zijn. De anderhalf uur durende Collegetour zal dit jaar worden gehouden in Cultura.

door Ted Walker

Het is op de avond van de Collegetour anderhalve week na de Formule 1-race op Zandvoort. ,,Wat dat betreft is het een mooie planning’’, zegt Erik Dekker van JCI. ,,Het is natuurlijk superleuk om te horen hoe zo’n weekend en zo’n race is geweest. Ik verwacht anekdotes, hoe gaat het in z’n werk tijdens voorbereidingen? En wat voor verhalen heeft hij allemaal te vertellen over zaken die wij als kijker niet zien en hoe is Zandvoort weer op de Grand Prix-kalender terecht gekomen? Wat is de rol van Jan Lammers daarin geweest?’’

DANKBAAR André Braber, eigenaar van autobedrijf Braber in Ede, sponsort de Collegetour en daarmee het Zeldzame Ziekten Fonds. ,,Waarom ik dat doe? In eerste instantie omdat ik daarvoor gevraagd ben. Toen ik hoorde wie de gast was en dat er ook een goed doel aan de Collegetour gekoppeld is, hoefde ik niet lang na te denken. Jan Lammers past als voormalig autocoureur natuurlijk bij ons als autobedrijf. En dat er een goed doel aan gekoppeld is, dat is voor ons ook belangrijk. Ik ben dankbaar voor het feit dat we als bedrijf en familie in de gelegenheid zijn om onze steun te verbinden aan goede doelen’’, zegt hij.

NETWERKBIJEENKOMST Hoe de coronamaatregelen op 16 september zullen zijn weet niemand. Wel is nu al bekend dat de JCI met QR-codes gaat werken. ,,We willen de zaal uiteraard zo vol mogelijk krijgen, daarom gaan we met die bekende QR-codes werken, want het moet wel veilig blijven’’, zegt Gosse van Veldhuizen van de JCI. ,,Want dat is de Collegetour ook. Een netwerkbijeenkomst voor ondernemende mensen. Na afloop van het interview, waarin het publiek overigens ook vragen mag stellen, is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje bij te praten met andere bezoekers. En is er een meet & greet’’, zegt Kevin van Aggelen tot besluit.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.collegetourede.nl. De zaal is open om 18.30 uur. Het interview start om 19.30 uur waarna om 21.00 uur de netwerkborrel start.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie