Karin Malestein helpt bij afvallen, maar ook daarna bij het behouden van een gezond gewicht.
Karin Malestein helpt bij afvallen, maar ook daarna bij het behouden van een gezond gewicht. @tedxmedia

Beter Af(vallen) met Karin Malestein: ‘Gun jezelf een gezond gewicht’

1 september 2021 om 14:57 Zakelijk

BENNEKOM Gezond afvallen met advies op maat en daarna je gewicht vasthouden, dat is wat Karin Malestein, gediplomeerd voedingsdeskundige, geeft met haar praktijk; voedingsadvies Beter Af. ,,Zelf proberen af te vallen lukt soms nog wel, maar met een evenwichtig voedings- en bewegingspatroon het gewenste gewicht behalen en vooral ook behouden, daarvoor is een advies toegesneden op jouw omstandigheden nodig, om een jojo effect en alle bijbehorende frustraties te voorkomen’’, zegt zij.

door Ted Walker

Karin is met haar praktijk gevestigd aan de Jonker Sloetlaan 21 in Bennekom. Op één september 2016 besloot zij deze praktijk te beginnen, hetgeen betekent dat haar praktijk dit jaar vijf jaar bestaat. ,,Ik ben de praktijk begonnen door mijn eigen ervaringen. Ik volgde zelf vanaf mijn pubertijd, met wisselend succes, verschillende diëten. Vaak kwamen de kilo’s die ik kwijtraakte er na verloop van tijd weer bij. ‘Dat moet toch anders kunnen’, dacht ik bij mezelf.’’

ENTHOUSIAST De Bennekomse voedingsdeskundige volgde de opleiding ‘Orthomoleculaire Voeding’ en werd zo enthousiast dat zij daarna ook de opleiding ‘voedingsdeskundige’ volgde. Ze viel zelf 35 kilo af, die er daarna nooit meer aangekomen zijn. ,,Gun jezelf een gezond gewicht. Dat is wat ik iedereen gun. Gezonde voeding en beweging is een levenslang cadeau aan je eigen lichaam! En ook aan je geest want je zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel als je een gezond gewicht hebt en meer beweegt.’’

TOEGESNEDEN Het belangrijkste punt dat Karin met haar praktijk naar voren brengt is dat zij voedingsadviezen geeft die passen bij je leven. ,,Die voedingsadviezen kunnen dus worden toegesneden op verschillende huishoudens. Bijvoorbeeld voor samenwonende partners of een gezin met kinderen. Maar hoe doe je dat als je weinig tijd hebt en hoe zorg je ervoor dat je eten dan ook nog smaakvol is?’’, zegt Karin.

Met enthousiasme voor voeding en liefde voor mensen, met goede adviezen en afspraken, begeleidt Karin je naar een gezond gewicht. ,,Door gezond en smakelijk te eten, rekening houdend met jouw smaak en behoefte, ben je beter af. Zo steun ik je met afvallen, én kun je lekker blijven eten, met als resultaat meer energie en een gezondere lichaam en geest.”

Meer weten? Kijk op voedingsadviesbeteraf.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door voedingsadvies Beter Af. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie