Ad van Hees tussen de wand- en vloertegels aan de Diedenweg 100 in Ede.
Ad van Hees tussen de wand- en vloertegels aan de Diedenweg 100 in Ede. @tedxmedia

Tegelstudio Veenendaal naar Ede verhuisd

6 oktober 2021 om 19:00 Zakelijk

EDE Ooit begonnen aan de Ellekoot in Veenendaal is Ad van Hees met zijn tegelstudio nu via de Inductorstraat in Veenendaal neergestreken op de Diedenweg 100 in Ede. ,,De mogelijkheid deed zich voor om samen te werken met ‘Slim Bestraten’, in Ede. Zij zitten in een grote hal waarin veel ruimte is om tegels te showen. Ik heb met de tegelstudio de hele bovenverdieping tot mijn beschikking. Een mooie grote ruimte waar mijn klanten naar hartenlust kunnen zoeken uit de grote verscheidenheid aan tegels.’’

door Ted Walker

De sfeer binnen in de hal is landelijk. Dat komt deels door de tinten die nu populair zijn, maar ook door de inrichting. Ad heeft er nooit voor gekozen om tegels te verkopen vanuit een luxe pand met spiegelramen en met een driedelig maatpak aan. ,,Onze kwaliteit en service is ouderwets. Je ziet wat je krijgt en je krijgt wat je ziet. Ik ben de verkoper, mensen hebben alleen met mij te maken. Dus geen reacties van: ‘die afspraak is gemaakt met Piet, maar die is er even niet.’ Ik bied een ruime keuze aan wand- en vloertegels, heb dertig jaar ervaring, een goed netwerk van professionals waar ik al jaren mee samenwerk, en de koffie staat altijd klaar.’’

UP-TO-DATE Voor de verhuizing naar Ede moest Ad flink inkrimpen. ,,Voor het overzicht een goede zaak’’, zegt hij. ,,In het oude pand stonden inmiddels zoveel displays met voorbeelden dat je eigenlijk op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zag. We zijn nu weer lekker up-to-date en alles ligt er overzichtelijk bij. Soms is het even nodig om orde te scheppen, en dit was natuurlijk een mooi moment’’, legt Ad uit.

NETWERK Het persoonlijke contact en de scherpe prijzen voor kwaliteitstegels zijn redenen om voor Tegelstudio Veenendaal te kiezen. ,,En mijn netwerk natuurlijk’’, voegt Ad daar aan toe. ,,Ik kom zelf bij de mensen thuis om de woonsituatie te bekijken en te bespreken wat wel en niet mogelijk is. Dan kunnen de mensen de tegels zelf (laten) leggen, maar zij kunnen ook gebruik maken van tegelzetters uit mijn netwerk. Zo werk ik bijvoorbeeld veel samen met Alex van de Berg uit Lunteren. De chirurg onder de tegelzetters noem ik hem. Een man die ouderwetse kwaliteit en service biedt, net als wij’’, belooft Ad van Hees.

Informatie: Openingstijden donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Andere dagen op afspraak.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Tegelstudio Veenendaal. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie