Afbeelding
VVB Van Bree

Plantion neemt nieuw led-scherm in gebruik

Zakelijk

EDE Met een nieuw led-scherm van 84 m2 in de afmijnzaal bewijst Plantion onverminderd te geloven in fysiek veilen. Ook Plantion voorziet de komende jaren een groei in online dienstverlening, maar detaillisten en groothandelaren willen daarnaast ook graag de producten ‘zien, ruiken en voelen’, collega’s ontmoeten en inspiratie opdoen op de marktplaats, aldus het bedrijf. Het spectaculaire led-scherm werd maandagochtend in gebruik gesteld.

Het scherm, waarop de drie klokken van Plantion worden getoond, biedt extra mogelijkheden. Er is ruimte voor informatie en inspiratie in de vorm van productfoto’s, filmpjes over een specifieke aanvoerder, wekelijkse noviteiten en allerlei andere (commerciële) boodschappen. Het is een eerste stap in de algehele vernieuwing van de marktplaats die het bedrijf van plan is door te voeren.

Harry Beijer (bestuurslid coöperatie Plantion), Henk Buurman (voorzitter Groothandelscentrum Plantion) en Hans Scholten (voorzitter Commissie van de Handel Plantion) stelden het led-scherm met een druk op de knop officieel in werking.
advertentie