Barneveld Schuurman Makelaars NVM is gevestigd aan het Van Slootenplein 2.
Barneveld Schuurman Makelaars NVM is gevestigd aan het Van Slootenplein 2. Manfred Jacobs

NVM Online Bieden nieuw bij Barneveld Schuurman Makelaars NVM

Zakelijk

BENNEKOM Barneveld Schuurman Makelaars NVM uit Bennekom biedt als één van de eerste NVM-makelaars in de regio NVM Online Bieden aan, een vernieuwd online biedplatform voor woningen. ,,Vergroot uw kansen op de beste en gunstigste biedingen op uw woning met NVM Online Bieden”, vertelt Marco Schuurman van Barneveld Schuurman Makelaars NVM. 

NVM Online Bieden, wat is het?
Schuurman: ,,Heeft u behoefte aan meer grip en duidelijk zicht op het biedproces op uw te koop staande woning en het prijsvormingsproces zelf? Zet dan online platform NVM Online Bieden in. NVM Online Bieden, een dochterbedrijf van NVM Holding, heeft voor u de verschillende biedmethoden volledig gedigitaliseerd in een veilige omgeving. Welke biedmethode u ook kiest, de biedronde is voor de verkoper honderd procent transparant. De verkoper kan de biedingen real time volgen en krijgt tevens een melding van alle binnenkomende biedingen. Hierdoor bent u als verkoper direct op de hoogte van de laatste biedingen met daarin het geboden bedrag en de ontbindende voorwaarden. Na afloop van de biedronde staan alle gedane biedingen met bedrag en ontbindende voorwaarden in één duidelijk overzicht. Zo kunt u als verkoper in één oogopslag de biedingen vergelijken en het bod met de gunstigste voorwaarden selecteren.”

Hoe werkt het?
Barneveld Schuurman Makelaars NVM activeert NVM Online Bieden als onderdeel van het verkooptraject. Iedere geïnteresseerde kan deelnemen aan het biedingsproces en daarbij de hoogte van het te bieden bedrag, evenals (eventuele) voorwaarden voor onder andere financiering, bouwkundige keuring en transportdatum, eenvoudig instellen. Deze gegevens kunnen alleen door betrokken partijen gezien worden die door Barneveld Schuurman Makelaars NVM goedgekeurd en toegelaten zijn tot het biedproces. Geïnteresseerden die willen meebieden dienen bij aanmelding eerst door Barneveld Schuurman Makelaars NVM te worden goedgekeurd voordat zij aan het biedproces kunnen meedoen.

EFFECTIEF EN TRANSPARANT Schuurman: ,,Met NVM Online Bieden kunt u direct time meekijken en constant zien welke biedingen, en tegen welke voorbehoudende voorwaarden, zijn uitgebracht. U bent dus altijd direct en volledig op de hoogte van de biedingen die door elke bieder is uitgebracht, net zoals op een live veiling gebeurt. Ook voor de bieders is NVM Online Bieden een aantrekkelijke en eenvoudige manier van bieden: in slechts drie stappen brengen zij snel en simpel een bod uit. Ze loggen in, bepalen hun voorwaarden en doen hun bod.” 

Schuurman vervolgt: ,,Samen met uw verkoopmakelaar kiest u welk biedtype het beste past. Een inschrijving waarbij er door geïnteresseerden één eindbod kan worden gedaan. Bieders zien bij het biedtype inschrijving niet van elkaar hoeveel zij hebben geboden en met welke eventuele voorbehouden. Die gegevens zijn alleen beschikbaar voor de verkoper en de begeleidende makelaar. Of, een open bieding waarbij geïnteresseerden meerdere biedingen kunnen uitbrengen om zo een andere geïnteresseerde te overbieden. Bieders zien bij het biedtype open bieding wel van elkaar hoeveel zij hebben geboden en met welke eventuele voorbehouden.”

Maximale kans op de beste en gunstigste biedingen op uw woning
• Direct op de hoogte van alle binnenkomende biedingen
• Alle biedingen duidelijk in 1 overzicht; dus selecteer gemakkelijk de beste koper
• Keuze uit verschillende biedtypen (open bieding/inschrijving)
• Zorgt voor een korter verkoopproces
• De verkoper bepaalt of een bod wel of niet wordt geaccepteerd
• Alle bieders gelijke kansen
• Onvolledige biedingen behoren tot de verleden tijd

Een woning verkopen via NVM Online Bieden? Informeer naar de mogelijkheden bij Barneveld Schuurman Makelaars NVM.

Barneveld Schuurman Makelaars, Van Slootenplein 2, 6721 JH Bennekom, 0318-430043, info@barneveld-schuurman.nl , www.barneveld-schuurman.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Barneveld Schuurman Makelaars. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

advertentie