Jenneke met haar Sterlocatie certificaat.
Jenneke met haar Sterlocatie certificaat. Jenneke Groeneveld

Theehuis ‘t Groene Veld bekroond tot STER-locatie!

Zakelijk Deel je nieuws

Theehuis ’t Groene Veld bekroond tot STER-locatie!

MeetingReview maakte onlangs bekend dat Theehuis ’t Groene Veld bekroond is tot STER-locatie! 51 beoordelingen van zakelijke opdrachtgevers leveren gemiddeld een 9,0 op. ‘Dit is een prachtige waardering en beloning voor onze inzet en toewijding’ aldus eigenaresse Jenneke Groeneveld.

‘Wij merken dat er steeds meer belangstelling is voor Theehuis ’t Groene Veld als vergaderlocatie. We mogen dan ook regelmatig nieuwe bedrijven begroeten, die hier komen voor vergaderingen, presentaties of trainingen.’ vervolgt Jenneke.

‘Onze locatie heeft een unieke ligging op onze kalverboerderij in de Kraats. Daarnaast is de vergaderruimte sfeervol en huiselijk. Onze persoonlijke aanpak en de sfeer in combinatie met lekker eten en drinken is waar wij ons mee onderscheiden’.

MeetingReview.nl is een onafhankelijke beoordelingssite voor vergader- en evenementenlocaties, waar gasten hun ervaringen delen en op verschillende onderdelen met cijfers waarderen. Ieder jaar maken ze de balans op welke locaties in Nederland minimaal een 8,0 gescoord hebben. Zo zijn wij specifiek beoordeeld op het boekingsproces, eten & drinken en de gebruikte ruimte. Daarnaast is er ook een totaalbeoordeling waarin rekening wordt gehouden met de prijs, kwaliteit en gastvrijheid van de locatie. Bekijk onze scores op de website van MeetingReview.

Meer informatie over theehuis ’t Groene Veld: www.theehuisgroeneveld.nl

advertentie