Café De Kade zes weken dicht: ‘Nieuw beleid maken en positief weer verder’

28 januari 2022 om 09:51 Zakelijk Ted Walker
Afbeelding

EDE Partycentrum De Kade is per directe ingang zes weken gesloten. Daartoe besloten de eigenaren van De Kade. ,,Wij hebben op eigen initiatief een afspraak gemaakt met de gemeente Ede om het te hebben over hetgeen gebeurd is en over hoe we dit in de toekomst willen voorkomen’’, zegt mede-eigenaar Reyer van Dijk.

Het gesprek met de gemeente vond dinsdag plaats.  De uitbater van De Kade wilde volgens eigen zeggen met de gemeente Ede in overleg, maar had van te voren ook bedacht dat als zij er niet uit zouden komen, hij De Kade zelf zou sluiten. ,,Dat hebben we nu dus ook gedaan. We hebben woensdagochtend met elkaar om tafel gezeten en besloten om het..

PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Lunteren al helemaal in kerstsfeer
PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Friends on Ice is klaar voor tienduizenden schaatsers in centrum: ‘We merken dat Ede hierop zit te wachten’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek Verduurzaming woningen komt in de knel
PREMIUM
Afbeelding
Rechtbank Werkstraf voor bestuurder gestolen auto die crashte bij Otterlo
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Oranjebal terug in Ede: ‘Gezinnen een onvergetelijke vakantie bezorgen’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Gemeente heeft contact met NS over ontbreken rolstoelbrug op perron 5

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.