Capaciteitstekort zit drie bedrijven dwars

9 februari 2022 om 15:10 Zakelijk Archief
Afbeelding

EDE Het capaciteitstekort op het Food & Businesspark langs de A12 ter hoogte van De Klomp zit een drietal bedrijven acuut dwars. Volgens een gemeentelijk woordvoerder kunnen deze bedrijven momenteel hun bouwplannen niet doorzetten omdat Liander geen stroom kan leveren. Deze situatie blijft de komende jaren.

Op verschillende plekken in het land kan het verkrijgen van extra netcapaciteit langer duren voor zakelijke klanten die een grootverbruikaansluiting hebben of willen. Dat is ook het geval op het Food & Businesspark. Het geldt zowel voor de afname van stroom als voor de teruggave van elektriciteit, van bijvoorbeeld windmolens en zonneparken. ..

PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Lunteren al helemaal in kerstsfeer
PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Friends on Ice is klaar voor tienduizenden schaatsers in centrum: ‘We merken dat Ede hierop zit te wachten’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek Verduurzaming woningen komt in de knel
PREMIUM
Afbeelding
Rechtbank Werkstraf voor bestuurder gestolen auto die crashte bij Otterlo
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Oranjebal terug in Ede: ‘Gezinnen een onvergetelijke vakantie bezorgen’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Gemeente heeft contact met NS over ontbreken rolstoelbrug op perron 5

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.