Martine van Dijk is blij en trots dat ze haar droom, 'een eigen winkel' met VANDIJK Lifestyle in woonplaats Bennekom heeft kunnen verwezenlijken.
Martine van Dijk is blij en trots dat ze haar droom, 'een eigen winkel' met VANDIJK Lifestyle in woonplaats Bennekom heeft kunnen verwezenlijken. Dick Martens

VANDIJK Lifestyle nieuw in Bennekom: ‘Dit is wat ik altijd nog heb gewild’

13 april 2022 om 13:00 Zakelijk

BENNEKOM In Bennekom is het prettig winkelen. Een steeds grotere diversiteit aan winkels vult de Dorpsstraat. VANDIJK Lifestyle is daar zeker een mooi voorbeeld van. Eigenaresse Martine van Dijk zag daarmee een droom in vervulling gaan, al kwam de mogelijkheid om zich in het Bennekomse dorpshart te vestigen even onverwacht als bijzonder tot stand. Het unieke winkelpand van 250 vierkante meter wordt omarmd door haar klanten, die niet alleen uit Bennekom, maar ook uit de wijde omgeving komen. 

door Dick Martens

,,Ik zit al meer dan 25 jaar in deze branche”, legt Martine van Dijk (51) uit. In 1996 had ik een winkel in Ede en later in Arnhem. Nu hebben we al ruim zestien jaar shop in shops in Loods 5, met vestigingen in Zaandam, Amersfoort, Sliedrecht en Duiven en ook een shop in Depot 7 in Hulst. Samen met mijn man Sytse heb ik nu zes winkels. Bij die winkels doen wij voornamelijk keuken- en badkameraccessoires, servies en glaswerk. Leuk werk, maar ik was wel toe aan een nieuwe uitdaging. Meer mijn eigen ding doen en meer klantencontact.” 

,,Ik woon sinds 2018 in Bennekom en doe dus altijd boodschappen hier in het dorp. Zodoende kwam ik ook regelmatig langs dit pand. Ineens stond het leeg en ben ik er gaan kijken. Ik was direct ‘enthousiast’ en dacht: ‘Als ik ooit nog echt een eigen winkel wil dan moet ik dat nu gaan doen in dit fantastische pand. Het heeft een entresol en meerdere kamers wat het mogelijk maakt om verschillende thema’s neer te zetten. Ik heb de knoop doorgehakt onder het motto: ‘Je leeft maar één keer en dit is wat ik altijd nog heb gewild’.” In september 2021 opende Martine van Dijk de woon- en lifestylewinkel VANDIJK Lifestyle, nog wel met wat ups-and-downs, zoals een lekkend dak en een lockdown. 

,,Gelukkig hebben we inmiddels al veel enthousiaste klanten over de vloer gehad. Ik merk dat de Bennekommers het fijn vinden dat er een woonwinkel in het dorp is gekomen. Ook zij kunnen hier terecht voor cadeautjes en alles voor het interieur zoals stoelen, lampen, tafels, kussens en hebben we keuken- en badkameraccessoires. Ook zijn er modeaccessoires zoals tassen, sieraden en zonnebrillen van mooie merken bijgekomen. Kortom voor ieder wat wils en voor elk budget. We zitten bovenop de laatste trends en wisselen ons aanbod regelmatig. ‘U bent van harte welkom’”, besluit Van Dijk haar enthousiaste verhaal, met een uitnodiging richting ‘haar’ klanten. 

Voor info: www.vandijklifestyle.nl, Instagram of Facebook.

Deze advertorial wordt u aangeboden door VANDIJK Lifestyle. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie