De heer Seger Emmanuel baron van Voorst tot Voorst (directeur Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe, links) en Sjoerd Bakker (CEO Ticketcounter, rechts).
De heer Seger Emmanuel baron van Voorst tot Voorst (directeur Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe, links) en Sjoerd Bakker (CEO Ticketcounter, rechts). Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Stichting Het Nationale Park de Hoge Veluwe en Ticketcounter gaan samenwerken

Zakelijk

EDE Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe en Ticketcounter hebben op 10 mei hun handtekening gezet onder een samenwerking voor de komende drie jaar. Ticketcounter zal in die tijd de volledige kaartverkoop en de techniek voor de toegangscontrole op locatie verzorgen voor het grootste actief beheerde natuurgebied in particulier bezit in Nederland. Tevens treedt Ticketcounter als sponsor toe tot de Edelhert kring. 

Monique Kokke, hoofd bezoekersmanagement Het Nationale Park De Hoge Veluwe: ,,Het Park streeft ernaar haar online aanbod van onder andere entreetickets, activiteiten en huurproducten zo overzichtelijk mogelijk te presenteren en goed te laten functioneren. Met deze samenwerking zetten we de volgende stap in het verbeteren van de klantreis van onze bezoekers.” 

UITBREIDING Met de samenwerking breidt Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe met name de dienstverlening online enorm uit. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om via de website van Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe naast de toegang ook verschillende excursies, rondleidingen, workshops én huurproducten te boeken. Daarbij zal dkaartverkoop via Ticketcounter wezenlijk gaan bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van het park.

PARTNERSHIP Ticketcounter CEO Sjoerd Bakker: ,,Een van onze kantoren is, net als het grootste deel van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, gevestigd in de gemeente Ede. Daardoor voelt het als thuiskomen wanneer we het Park binnenrijden bij de implementatie en integratie van onze oplossingen. We zijn echt heel blij met en trots op deze prachtige samenwerking. Een partnership waarin we hen volledig mogen ontzorgen rondom het domein ticketing.

Met de afronding van dit traject wordt er een grote stap gezet in het project ‘herinrichting entrees’ van Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe en is het park klaar voor de toekomst. 

Ticketcounter BV is sinds 2006 dé ticketing partner voor de dagrecreatie. Met kantoren in Rotterdam, Ede en Keulen bedienen en ontzorgen zij dierentuinen, pretparken, musea en organisatoren van evenementen op het gebied van kaartverkoop en toegangscontrole. 

advertentie