Sander van der Burg (l) en Dennis van Laar presenteren het luxe loungen voor binnen en buiten.
Sander van der Burg (l) en Dennis van Laar presenteren het luxe loungen voor binnen en buiten. Marco Diepeveen

Lekker loungen bij Chill’in Out

Zakelijk

BENNEKOM Het comfortabele buiten- én binnenleven begint bij Chill’in Out. De Bennekomse leverancier van zitzakken, tuintafels en gashaarden bestaat precies een jaar. Opgericht door twee vrienden, die ook prima elkaars compagnon blijken te zijn.

Dennis van Laar en Sander van der Burg vonden elkaar zakelijk in coronatijd. Het Bennekomse familiebedrijf Van der Burg bestaat al decennialang als importeur van kabels en kabel-afwikkelsystemen. Dennis is als eigenaar van Optisales+ werkzaam als salesconsultant.

,,Via een klant van mij kwamen we in contact met een Duits bedrijf dat zitzakken produceert. Zij zochten een agentschap voor de Benelux”, vertelt Dennis. ,,Voor ons de reden om samen te starten”, vervolgt Sander. ,,We begonnen met het maken van een ruime  showroom.” Die is op afspraak geopend voor zakelijke klanten en particulieren. Via de webshop zijn alle producten te bestellen.

ZITZAKKEN Meteen in het oog springend bij Chill’in Out zijn de luxe zitzakken. Verkrijgbaar in diverse maten en meerdere kleuren. De Pushbag-lijn is voor binnen, de Outbag-lijn voor buiten. ,,Onze zitzakken zijn vormvast, vorstvrij en gemakkelijk te reinigen. Ze kunnen 24/7 buiten blijven staan. Het zitcomfort is geweldig! De vulling is duurzaam! Gemaakt van gebruikt piepschuim dat ongelijk geshredderd is. Hierdoor kun je er met veel gemak voor langere tijd op blijven zitten. En opstaan kost geen enkele moeite. We hebben ook comfortabele ligbedden.”

De zitzakken van Chill’in Out vinden hun weg naar particulieren (kinder- en woonkamers, tuinen, veranda’s, campings), restaurants, zwembaden, kinderdagverblijven, strandpaviljoens, sauna’s en lounge- en kantoorruimtes. 

TUINTAFELS Chill’in Out verkoopt ook luxe tuintafels. Dennis: ,,De tuintafels zijn verkrijgbaar in steigerhout en hardhout met een robuust stalen onderstel, voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Je kunt kiezen uit ronde en rechthoekige modellen. Eventueel met bankje van hetzelfde hout. Ook verkopen we salontafels.” Om nóg meer sfeer te creëren kan Chill’in Out de tafelbladen leveren met ingebouwde gashaard.

De veilige gashaard zit verwerkt in het tafelblad en wordt standaard geleverd met lavastenen, afdekplaat en veiligheidsglas. Het glas wordt heerlijk warm. Een gasfles zorgt voor de brandstof. 

Interesse? Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom of check www.chillin-out.nl. Chill’in Out is te vinden aan de Van Brienenstraat 9, Bennekom, tel. 085-4825566.

Dit artikel wordt u aangeboden door Chill’in Out. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

advertentie