De 'BERG Friends & Family Day’ was een dag vol buitenactiviteiten.
De 'BERG Friends & Family Day’ was een dag vol buitenactiviteiten. Robert Modderkolk

Veel animo voor ‘BERG Friends & Family Day’

Zakelijk

EDE Tijdens de coronapandemie is de vraag naar trampolines en skelters enorm toegenomen. Er is in de afgelopen 2,5 jaar veel gevraagd van alle BERG-medewerkers en nu kon Henk van den Berg - eigenaar BERG Toys B.V.- hen allemaal persoonlijk bedanken tijdens de ‘BERG Friends & Family Day’.

Iedere medewerker mocht vrienden en familieleden meenemen naar de Friends & Family Day. Zo konden ze hen laten zien waar ze dag in dag uit, hard aan de slag zijn.

Begin dit jaar werd de nieuwe positionering ‘The Outdoors is Yours’ onthuld. In lijn met deze herpositionering, was er voor de bijna vierhonderd aanwezige medewerkers van alles te beleven. Van racen op een gave skelter, springen op een van de vele trampolines tot het ontwerpen en bouwen van een eigen voertuig. Een dag vol te gekke buitenactiviteiten. Ook aan eten, drinken en gezelligheid was geen gebrek.

Vervolgens liet Henk van den Berg vol trots voor het eerst aan iedereen het nieuwe magazijn zien, wat slechts op een steenworp afstand ligt van het bestaande BERG-pand. Met een hoogte van maar liefst 18 meter, ruimte voor 24.000 palletplaatsen en volledig bedekt met zonnepanelen is het nieuwe pand ook niet te missen langs de A12.

Wie naar boven tuurde, zag rijen vol ingepakt buitenspeelgoed staan, dat vanuit dit magazijn de hele wereld over wordt gestuurd naar kinderen die in spanning op hun pakket wachten. Met een voldaan gevoel en een grote glimlach ging iedereen aan het einde van de dag weer naar huis.

Er is nog een aantal leuke vacatures te vervullen. Belangstellenden zijn welkom op de open dag op 28 juni van 19.00 tot 21.00 uur, om zelf te zien hoe het is om bij BERG te werken. Dus voor wie ook bij de volgende BERG Friends & Family Day wil zijn, een goed idee om even langs te komen.

Informatie: BERG Toys, Stevinlaan 2, Ede, 0318-467171, www.bergtoys.com/nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door BERG Toys. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie