In aanwezigheid van EuroParcs directielid Andries Bruil overhandigt Esther Vergeer symbolisch de sleutel aan Lotte, lid van het eerste gezin dat gebruik maakt van het Esther Vergeer-vakantiehuis op EuroParcs De Zanding in Otterlo.
In aanwezigheid van EuroParcs directielid Andries Bruil overhandigt Esther Vergeer symbolisch de sleutel aan Lotte, lid van het eerste gezin dat gebruik maakt van het Esther Vergeer-vakantiehuis op EuroParcs De Zanding in Otterlo. @Theo Beumer

EuroParcs en de Esther Vergeer Foundation openen vakantiehuis in Otterlo

23 juni 2022 om 15:29 Zakelijk

OTTERLO Met de overhandiging van de symbolische sleutel aan Lotte, gezinslid van de eerste gasten, werd door Esther Vergeer de openingshandeling verricht van het vakantiehuis dat EuroParcs de komende twee jaar ter beschikking stelt aan de Esther Vergeer Foundation op EuroParcs De Zanding in Otterlo.

In het kader van het partnership dat EuroParcs en de Esther Vergeer Foundation zijn aangegaan, stelt EuroParcs een 4-persoons recreatiewoning ter beschikking op vakantiepark De Zanding in Otterlo voor een periode van 2 jaar. De recreatiewoning is geschikt voor zowel valide als minder-valide gasten. De opbrengsten van deze vakantiewoning komen geheel ten goede aan de Esther Vergeer Foundation.

OVERHANDIGING Tijdens de opening overhandigde naamgever Esther Vergeer, samen met Andries Bruil, directielid EuroParcs op feestelijke wijze de symbolische sleutel aan het allereerste gezin dat gebruik gaat maken van deze volledig nieuw ingerichte en op mindervalide gezinsleden afgestemde vakantiewoning.

Esther Vergeer: ,,Wij zijn enorm blij met dit gebaar van EuroParcs om de opbrengsten volledig ten goede te laten komen aan onze stichting. Iedere euro die binnenkomt gaan wij besteden aan het realiseren van ons doel: alle kinderen met een lichamelijke beperking ‘gewoon’ te kunnen laten sporten, zodat zij lekker kunnen meedoen met de andere kinderen.”

PARTNERSHIP EuroParcs en de Esther Vergeer Foundation zijn vorig jaar een partnership aangegaan en de opening van het huis is een mijlpaal in de samenwerking. EuroParcs directielid Andries Bruil: ,,Als EuroParcs hebben wij ook oog voor hen die met een lichamelijke beperking te kampen hebben en steunen de doelstellingen van de stichting dan ook van harte. Wij hopen dat het huis zoveel mogelijk geboekt gaat worden door gasten, met én zonder lichamelijke beperking, zodat de stichting meer armslag krijgt om haar goede werk te doen.”

Kijk hier voor meer informatie over het vakantiehuis.

OVER DE ESTHER VERGEER FOUNDATION De Esther Vergeer Foundation werd in 2004 opgericht door voormalig rolstoeltennister en Paralympisch kampioen Esther Vergeer. De Esther Vergeer Foundation maakt sporten voor kinderen met een lichamelijke beperking bij een reguliere sportvereniging mogelijk. Daardoor leren ze om te gaan met hun beperking, groeit hun zelfvertrouwen en staan ze sterker in de maatschappij. De organisatie is gevestigd op sportcentrum Papendal nabij Arnhem. 

OVER EUROPARCS EuroParcs Group is een oer-Nederlands familiebedrijf met het hoofdkantoor in Apeldoorn. Haar core business is de ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur ervan het hele jaar rond. EuroParcs biedt een scala aan vakantieparken op de allermooiste locaties, midden in de natuur, in het bos, in de bergen, aan het water, dicht bij culturele steden en wil unieke vernieuwende vakantieparken en concepten aanbieden. 

Door participatie van Waterland Private Equity Private Investments kan EuroParcs Group continu werken aan het realiseren van haar internationale ambitie: de grootste en beste aanbieder van vakantieparken in Europa te worden. Inmiddels maken al zo’n 65 parken deel uit van de EuroParcs Group in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en België.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie