Jacqueline Moors en Piet Verwoert van Tuincentrum 'De Driesprong' te midden van hun passie: 'de tuinplanten'.
Jacqueline Moors en Piet Verwoert van Tuincentrum 'De Driesprong' te midden van hun passie: 'de tuinplanten'. Dick Martens

Tuincentrum De Driesprong: ‘Tuinplanten zijn onze passie’

Zakelijk

EDE Als je over de Wekeromseweg in Ede rijdt wordt je aandacht al snel getrokken door een kleurrijk pallet aan planten, buitenplanten wel te verstaan. Dat is namelijk de passie van de eigenaars van Tuincentrum De Driesprong, Jacqueline Moors en Piet Verwoert. Eenmaal aan de praat over ‘hun’ passie word je vanzelf enthousiast en wil je je tuin volgens hun concept, DIY, Do It Yourself’, ook mooi gaan inrichten.

,,Eigenlijk willen wij niemand de deur uit laten gaan zonder dat wij de goede producten en aanverwante adviezen hebben meegegeven”, aldus Jacqueline. ,,Vooral omdat wij hier toch op zandgrond wonen is de bemesting van de tuin erg belangrijk. Veel planten zijn gebaat bij ‘een rijkere bodem’. Als ‘Driesprong team’ proberen we dan ook onze klanten te adviseren over planten die stoer, duurzaam en succesvol zijn. Daar word je uiteindelijk blijer van.” 

Blijer word je zeker ook van het ruime plantenassortiment en de tuinproducten die nu ook verkocht kunnen worden vanuit de onlangs geopende nieuwe tuinwinkel. ,,We hebben daarmee een heerlijke ruimte met een heel duidelijk assortiment aan meststoffen, gronden, regentonnen, tuingereedschappen en onze vijverhoek”, vult echtgenoot Piet aan. ,,Het is een mooie aanvulling op de kassen en de buitenafdeling waar een nog uitgebreider assortiment seizoen planten en tuinplanten staat. Daar zijn we echt superblij mee.”

En dan is er ook nog door het echtpaar zelf geïntroduceerde ‘Do It Yourself (DIY) - plantenpakket. ,,Klanten sturen ons foto’s van hun tuin, wij bekijken die dan op afstand, aangevuld met hulp van Google-Maps om een idee van bezonning en omliggende bebouwing te krijgen. We richten de border in via hun wensenlijst. De border zetten we hier op werkelijke grootte uit op onze bestrating. De klant komt kijken, krijgt uitleg, maakt foto’s en planten de beplanting dan zelf. We zijn daar vorig jaar mee begonnen en het neemt een behoorlijk vlucht. Leuk toch?”

Dit artikel wordt u aangeboden door Tuincentrum De Driesprong. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

advertentie
advertentie