'Team 'S Mart Carwash', van links naar rechts: Hassan Amaanan, Brigitte Hibma en Martin Stork vierden onlangs het vierjarig bestaan.
'Team 'S Mart Carwash', van links naar rechts: Hassan Amaanan, Brigitte Hibma en Martin Stork vierden onlangs het vierjarig bestaan. Dick Martens

‘S Mart Carwash: alweer 4 jaar in Ede en niet meer weg te denken

27 juli 2022 om 13:00 Zakelijk

EDE Ruim vier jaar geleden gingen Brigitte Hibma en haar man Martin Stork, toen nog woonachtig in Lunteren, boodschappen doen bij Albert Heijn XL in Ede. Voor ze de winkelwagen vol gingen laden met hun boodschappen viel het oog van Martin op een onooglijk, braakliggend, stuk grond vlak naast de grote parkeerplaats. Tijdens het boodschappen doen zag hij in zijn gedachten juist daar, op die toplocatie, ‘zijn’ Carwash verschijnen. Het bleef niet alleen bij denken en dromen. Inmiddels is ‘hun’ Carwash niet meer weg te denken en vierde het duo, samen met hun trouwe medewerker Hassan Amaanan, op 20 juli het vierjarig bestaan. Om dat ook met hun klanten te vieren werden er tal van acties en voordeeltjes bedacht. 

door Dick Martens

,,Heel belangrijk vinden wij de klantvriendelijkheid, die staat bij ons dan ook bovenaan”, steekt Brigitte van wal. ,,Zeker in deze tijd, waarin toch al zoveel gemopperd wordt over het almaar duurder worden van producten en diensten, willen wij onze klanten juist tegemoetkomen. Er is voor elk wat wils. Dat doen we van ‘ouderwets’ zegeltje plakken tot het digitale spaarsysteem en van wasmuntjes tot het ‘gewoon’ digitaal of contant afrekenen. Ook bieden wij bijvoorbeeld onze gratis waspas aan, waar een tegoed opgezet kan worden. Je moet het zien als een tegoedkaart, waarmee je ook weer kortingen krijgt.”

Het lijkt een vooropgezet plan, maar er komt toch echt tijdens Brigittes toelichting een moeder binnenstappen, die voor haar zoon die komende week 18 jaar wordt een waspas komt kopen. De pas wordt vervolgens inclusief een geurhanger en een ‘S Mart Carwash handdoekje in een fraaie cadeauverpakking gehuld. Met ook alvast de felicitaties stapt er een meer dan tevreden klant weer naar buiten. Haar zoon zal straks bij de eerste wasbeurt dan ook weer kennis maken van hoe een klant behandeld wordt. ,,Ik ga dan ook van het standpunt uit, hoe ik als klant zelf behandeld wil worden.” Bijzonder daarbij is ook, dat de mede-inzittenden van de auto niet worden vergeten. Zo krijgen kinderen altijd een lolly en tijdens de afgelopen warme dagen een ijsje, zelfs honden worden verrast met een koekje. Maar ook het vooraf handmatig voorwassen onder hoge druk, het gratis gebruiken van de stofzuigers en de wasboxen die 24/7 open zijn, maken een bezoek aan ‘S Mart Carwash meer dan de moeite waard.” 

Voor acties, diensten en openingstijden: www.smartcarwash.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door ‘S Mart Carwash. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie