Een afbeelding van hoe het nieuwe project er uiteindelijk uit moet komen te zien.
Een afbeelding van hoe het nieuwe project er uiteindelijk uit moet komen te zien. Ditters Makelaars Ede

Zestig luxe appartementen op De Klinkenberg: ‘Eén van de mooiste bouwlocaties’

27 juli 2022 om 16:00 Zakelijk

EDE Crossing Borders Development uit Sliedrecht gaat in samenwerking met Bouwbedrijf van Ree uit Ede zestig luxe appartementen realiseren op de locatie van voormalig woonzorgcentrum De Klinkenberg in Ede.

,,Ruim voordat de locatie De Klinkenberg in verkoop kwam, waren wij het er al over eens; dit is één van de mooiste woningbouwlocaties van de regio”, melden beide partijen in een persbericht.

Na de sloop van het leegstaande verzorgingshuis De Klinkenberg verrijzen er twee nieuwe gebouwen. In het eerste gebouw worden zestig koopappartementen ondergebracht, onderdeel van het project Parc Clinckenbergh. De koopappartementen hebben een woonoppervlak van 89 tot en met 186 vierkante meter. In het tweede gebouw komen veertig huurappartementen voor senioren. Deze worden door Woonzorg Nederland verhuurd.

,,Deze locatie bood ons de kans om ‘woningen in het groen’ te ontwerpen met een architectuur die zich voegt in het groen en waarbij verschillende aardetinten zijn gebruikt. Er is de keuze gemaakt voor de toepassing van een natuurlijke kleur baksteen, waardoor er rust ontstaat in het ontwerp en de gebouwen mooi opgaan in het groene park”, aldus de ontwikkelaar.

De verkoop van het project Parc Clinckenbergh is recent gestart. Meer informatie is te vinden op: www.parc-clinckenbergh.nl of via Ditters Makelaars op tel. 0318-657657.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie