Eddy van Doorn gaat vanuit RegioBank Bennekom gratis workshops 'Veilig online bankieren' aanbieden.
Eddy van Doorn gaat vanuit RegioBank Bennekom gratis workshops 'Veilig online bankieren' aanbieden. Dick Martens

Workshop ‘Veilig online bankieren’ bij RegioBank

9 september 2022 om 15:37 Zakelijk

BENNEKOM Hoe voorkomt u dat internetcriminelen er vandoor gaan met uw financiële gegevens? Of u geld afhandig maken? Vragen die momenteel actueel zijn. Daarom biedt RegioBank Bennekom gratis workshops ‘Veilig online bankieren’ aan onder het motto ‘Weet u hoe u internetcriminelen te slim af bent?’. Eddy van Doorn, sinds 1994 werkzaam bij Van de Zandschulp assurantiën/RegioBank als financieel adviseur en later ook als directeur samen met zijn vrouw Marijke, geeft tekst en uitleg over de workshops.

,,We hadden een deel van onze eigen relaties via de mail al uitgenodigd voor de workshop”, legt Van Doorn uit. ,,En binnen een paar dagen hadden maar liefst 70 belangstellenden zich aangemeld. Vandaar dat we naast de al geplande workshops op maandag 12 september, op maandag 3 oktober van 14.30 tot 16.30 uur en van 19.30 tot 21.30 uur extra sessies gepland hebben. Dat doen wij dan vanuit RegioBank.” 

Van de Zandschulp assurantiën mag zich zelfstandig adviseur van RegioBank noemen. ,,TIen jaar geleden zijn wij gevraagd of wij RegioBank wilden worden. Dat was op het moment, dat de SNS Bank wegging uit Bennekom. Nu zijn wij nog de enige bank in Bennekom en bieden wij onze klanten het complete productenpakket van RegioBank aan. Wij hebben voor deze bank gekozen omdat zij zich van traditionele banken onderscheidt door haar bijzondere formule: moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur in de buurt, zoals wij. Op het gebied van sparen en betaalproducten werken wij exclusief samen met RegioBank en bij verzekeringen, hypotheken of lijfrenteproducten met meerdere aanbieders. Alle financiële zaken zijn bij ons dus in goede en betrouwbare handen, en dat al bijna 80 jaar. We zijn een echt Bennekoms familiebedrijf met de derde generatie nu aan het roer.” 

Vervelende ervaringen van klanten met internetcriminaliteit brachten Van Doorn op het idee door middel van de workshop mensen bewuster en alerter te maken om verdere slachtoffers in de toekomst te voorkomen. Tijdens de sessies zal ook wijkagent, Sander Veldhuizen, zijn ervaringen uit de Bennekomse praktijk delen. ,,We hebben het Kijk- en Luistermuseum uitgekozen, een prachtige plek vol historie. Wij zorgen voor koffie of thee met gebak en de deelnemers kunnen na de workshop ook het museum nog bezoeken.” 

Aanmelden via (0318) 415343 of info@zandschulp.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door Van de Zandschulp assurantiën/RegioBank. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie