Volgens Jasper Epskamp loop je na elke les niet alleen voldaan naar buiten door de sportieve inspanning, maar ook met nieuw opgedane kennis.
Volgens Jasper Epskamp loop je na elke les niet alleen voldaan naar buiten door de sportieve inspanning, maar ook met nieuw opgedane kennis. Marloes Kleijer

Open dag bij The Box by Jasper: ‘Sporten is meer dan bewegen van a naar b’

Zakelijk

EDE The Box by Jasper bestaat op zaterdag 1 oktober op de kop af twee jaar. ,,Ik laat graag meer mensen kennismaken met The Box, waar persoonlijke begeleiding en functionele training worden gecombineerd met kennis”, zegt eigenaar Jasper Epskamp. Reden genoeg voor hem om een open dag te organiseren. 

door Marloes Kleijer

,,Ik doe niets liever dan mijn kennis over sport en het menselijk lichaam delen”, zegt Jasper. Na werkzaam te zijn geweest bij meerdere sportscholen besloot hij twee jaar geleden zijn eigen sportschool te openen in Ede. ,,The Box biedt naast personal training ook small group trainingen aan, voor maximaal twaalf personen.”

Het lesaanbod is breed. Er zijn lessen waar meer ruimte is voor inhoud, maar ook lessen met hogere intensiteit en trainingen in de buitenlucht. Het uitgangspunt van elke les is hetzelfde. ,,Leden worden begeleid en uitgedaagd om regie te krijgen over de eigen lichamelijke doelstellingen. Zo leren ze hoe een blessure ze niet hoeft te beperken in hun fitheid. Dankzij de kennisoverdracht kan men bovendien zelf blessureleed beperken en verhelpen.” 

VISIE The Box by Jasper, aan de Da Vincilaan 13Q in Ede, heeft drie belangrijke pijlers: persoonlijke begeleiding, functionele training en kennisoverdracht. Jasper: ,,Na elke les loop je niet alleen voldaan naar buiten door de sportieve inspanning, maar ook met nieuw opgedane kennis. Sporten is meer dan bewegen van a naar b. De manier van uitvoeren bepaalt het resultaat. Om efficiënt en doelgericht te trainen, is het belangrijk dat sporters dat ervaren en leren toepassen.”

Naast het vaste lesrooster worden er geregeld trainingen op buitenlocaties georganiseerd. ,,Ook nodigen we experts uit om kennis over een ander vakgebied te delen. Dit zorgt ervoor dat er altijd effectief getraind kan worden met een brede glimlach”, zegt Jasper.

OPEN DAG Tijdens de open dag op zaterdag 1 oktober is iedereen van harte welkom om kennis te maken met The Box én natuurlijk met Jasper zelf. ,,Je kunt meedoen aan een training en het zelf ervaren of gewoon een kijkje komen nemen. Er zijn meerdere trainingen van 45 minuten gepland tussen 10.00 en 12.15 uur en tussen 13.00 en 15.00 uur. Op onze website is de exacte planning te vinden. Het startpunt van een sportief en gezond leven!”, zegt hij.

Het uiteindelijke doel van de sportieve Edenaar is om de visie van The Box verder te verspreiden door onder meer toe te werken naar meerdere locaties en het organiseren van een sportief festival. ,,Zo willen we een begrip worden in de sportbranche. Dat is ambitieus, maar 100 procent haalbaar.”

Meer op www.theboxbyjasper.nl of via info@theboxptcoaching.nl..

Dit artikel wordt u aangeboden door The Box by Jasper. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

advertentie
advertentie