Ingrijpende verbouwing Gebouw Molenstraat 45

14 oktober 2022 om 14:12 Zakelijk Sander van Snippenberg
Afbeelding

EDE Gerry Poelert, directeur van centrum voor kunst en cultuur Cultura, spreekt over Gebouw Molenstraat 45. Dat accentueert de nieuwe situatie na een ingrijpende verbouwing van de cultuurtempel. De plannen liggen op tafel, voorjaar volgend jaar moet de raad een besluit nemen over deze vele miljoenen vergende verbouwing, waarna cultureel centrum en poppodium Astrant ook medebewoner wordt.

Onder de noemer ‘Naar een toekomstbestendig Cultura gebouw’ wordt de gemeenteraad in een informatieve sessie bijgepraat over de plannen. ,,Een eigen identiteit is voor alle gebruikers van Gebouw Molenstraat 45 belangrijk: Cultura, Astrant, De Verleiding, Omroep Ede en de redactie van Ede Stad”, aldus Poelert. ,,We gaan er van uit dat we tijdens ..

PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Lunteren al helemaal in kerstsfeer
PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Friends on Ice is klaar voor tienduizenden schaatsers in centrum: ‘We merken dat Ede hierop zit te wachten’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek Verduurzaming woningen komt in de knel
PREMIUM
Afbeelding
Rechtbank Werkstraf voor bestuurder gestolen auto die crashte bij Otterlo
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Oranjebal terug in Ede: ‘Gezinnen een onvergetelijke vakantie bezorgen’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Gemeente heeft contact met NS over ontbreken rolstoelbrug op perron 5

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.