Restaurant De Beren in Ede.
Restaurant De Beren in Ede. De Beren

Restaurant De Beren sponsort ‘de bearen’

Zakelijk

EDE ,,Dit past’’, zo zeggen eigenaren Leo en Bianca Bruins van restaurant De Beren in Ede. Het restaurant, nabij winkelcentrum Stadspoort aan de Laan der Verenigde Naties in Ede, is onlangs sponsor geworden van waterpolovereniging Polar Bears.

Gezien de namen van het restaurant en de club is het een ‘match made in heaven’, maar er zit meer achter volgens de eigenaren. ,,De naam van ons bedrijf en dat van Polar Bears past natuurlijk perfect bij elkaar, maar onze zoon is gaan waterpoloën bij de club en we zijn onlangs vanuit de Randstad naar Ede verhuisd. Bij Polar Bears zijn we in een fijne omgeving terecht gekomen. Sporten is gezond, Polar Bears is een topvereniging en wij willen als ondernemers ons steentje aan zo’n mooie vereniging met veel ambitie bijdragen”, volgens het echtpaar, dat ook eigenaar is van De Beren in Veenendaal.

’GEWELDIG’ Sander ten Broek van de sponsorcommissie van Polar Bears, is blij om Restaurant De Beren te verwelkomen in de businessclub. ,,Geweldig om met Bianca en Leo samen te werken. Ze hebben twee prachtige restaurants waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. Onze herenselectie is onlangs al langs geweest en de recensies waren erg goed. We hopen dat veel ‘Bearen’ de weg naar restaurant De Beren gaan vinden en samen gaan we voor een lange samenwerking!”

Restaurant De Beren Ede, Laan der Verenigde Naties 165, 6716 RH Ede, Telefoon 0318-744 254, E-mail: ederestaurant@beren.nl , www.beren.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door Restaurant De Beren Ede. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

advertentie
advertentie