Auto Versteeg Buurman verkoopt vier vestigingen

3 november 2022 om 13:16 Zakelijk Pauw Media
Afbeelding

EDE Het Voorthuizense autobedrijf Auto Versteeg Buurman draagt vanaf begin volgend jaar vier van zijn negen vestigingen over aan De Broekhuis Groep. Het gaat om de twee locaties in Ede en de garages in Veenendaal en Wageningen. Broekhuis neemt ook de ongeveer zeventig werknemers over. Voor de vestigingen in Voorthuizen, Barneveld, Ermelo, Woudenberg en Nunspeet heeft de overname geen consequenties.

Dat meldt algemeen directeur Korstiaan Versteeg van het van oudsher Voorthuizense familiebedrijf. De vestigingen gaan per 1 januari over naar de nieuwe eigenaar, waarbij de twee locaties in Ede worden samengevoegd tot één. De andere vestiging zal gesloten worden. Broekhuis neemt alle lopende contracten met de werknemers over, plus het klantenbes..

PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Lunteren al helemaal in kerstsfeer
PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Friends on Ice is klaar voor tienduizenden schaatsers in centrum: ‘We merken dat Ede hierop zit te wachten’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek Verduurzaming woningen komt in de knel
PREMIUM
Afbeelding
Rechtbank Werkstraf voor bestuurder gestolen auto die crashte bij Otterlo
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Oranjebal terug in Ede: ‘Gezinnen een onvergetelijke vakantie bezorgen’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Gemeente heeft contact met NS over ontbreken rolstoelbrug op perron 5

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.