De eerste weken na de opening van Boules Bites Bar in Ede zitten erop.
De eerste weken na de opening van Boules Bites Bar in Ede zitten erop. MOna

‘Boules Bites Bar succesvol geopend’

Zakelijk

EDE De eerste weken na de opening van Boules Bites Bar in Ede zitten erop en veel jongeren, studenten, maar ook bedrijven zijn al geweest of staan op de planning. 

Ondernemers Sal Noorzad, Ammina Noorzad en Martijn van Nellestijn kijken terug op een geslaagde opening. ,,Toen we door onze medewerkers een opening cadeau kregen waarbij wethouder Peter de Pater de opening verrichte, was het echt een grote verrassing”, vertelt Ammina Noorzad. ,,Het was met recht een succesvolle opening.”

De jonge onderneemster, die samen met haar man in het zonnetje werd gezet tijdens de opening, glundert nog bij de gedachte. ,,Onze familie, vrienden en zakenrelaties waren stiekem gekomen naar de opening, echt een geweldige opening.” 

NEGEN BANEN Steeds meer publiek komt een balletje gooien op één van de negen banen. Maar steeds meer mensen komen ook gewoon wat drinken voor of na het bioscoopbezoek (gevestigd in hetzelfde pand, red.). 

,,Boules Bites Bar vult het gebied bij bioscoop Pathe aan. Met jeu de boules op het activiteitenlijstje erbij zorgen de ondernemers ervoor dat er in Ede voldoende te doen is. Met Fusion Dome en Monkey Town wordt het activiteitenlijstje alsmaar groter: bowlen, minigolf, lasergame, jeu de boules, poolbiljart, darten, sumoworstelen, footpool, levend tafelvoetbal en een groot kinderspeelparadijs.”

Dit artikel wordt u aangeboden door Boules Bites Bar. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

advertentie
advertentie