Het interieur van de nieuwe zaak aan Grotestraat 94 in Ede.
Het interieur van de nieuwe zaak aan Grotestraat 94 in Ede. @tedxmedia

BAM Vlees Familie in Ede: ‘Een familiebedrijf met een passie voor vlees’

Zakelijk

EDE Het is inmiddels alweer december, de laatste feestelijke dagen van het jaar naderen met rasse schreden en dus wordt er al nagedacht over de verschillende feestmaaltijden. Daar speelt vlees nog altijd een belangrijke rol in. Maar wat moet of kan er gekozen worden? In Ede en weide omgeving is door de komst van BAM Vlees Familie B.V. het kiezen wat gemakkelijker of juist wat lastiger. Want het assortiment is meer dan ruim, ofwel ‘de keuze is reuze’. Het familiebedrijf opende op donderdag de  deuren, aan de Grotestraat 94 een ruim en fraai pand.

door Dick Martens

,,Wij zijn een familiebedrijf en dat al twintig jaar bestaat. We hebben passie voor vlees”, legt Hendrik Versteeg, eigenaar van BAM Vlees Familie uit. ,,Het was een flinke klus om het pand in te richten, maar ik ben blij dat het met vereende krachten allemaal is gelukt.’’ De trotse blik in zijn ogen verraadt genoeg. 

Versteeg (46) zit, nadat hij zijn mbo- en hbo-opleiding vleessector afrondde, ‘al in het vlees’. ,,Al jong liep ik met gedachte, dat ‘het vlees’ mijn doel was. Daar wilde ik mijn hele ziel en zaligheid in leggen. Ik ben er dan ook best trots op, dat het uiteindelijk ook is gelukt en ik hier deze mooie zaak van ruim 210 vierkante meter heb kunnen openen. Hier kan ik mijn passie nog meer gestalte geven, met mijn motto: ‘bij BAM Vlees Familie B.V. staan de klant en kwaliteit op nummer 1’. Dat kan ik garanderen omdat wij een passie voor vlees hebben, samen sterk zijn en daarbij ook veel waarde hechten aan het contact met de klant en aan het verlenen van service.”

Versteeg benadrukt dat het vlees dat verkocht wordt dagelijks vers is en rechtstreeks van de boerderijen uit de omgeving komt. ,,We hebben een groot assortiment van ruim tweehonderd artikelen: vlees, gevogelte en vis in alle varianten. De klant kan met zijn of haar winkelmandje rustig in de koeling kijken en een keuze maken. We snijden desgewenst ook alles op maat, maar ook online kan er besteld worden. Die bestelling kan dan dezelfde dag nog worden opgehaald. Maar ook hebben we een ruime keuze in barbecue- en gourmetschotels en verzorgen we eveneens barbecue- en gourmetfeesten en partijen. Kortom, alles is mogelijk en dat ook nog eens tegen de scherpste prijzen. Wij willen Ede en omgeving heel graag kennis laten maken met ons assortiment.”

Meer informatie op www.bamvlees.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door BAM Vlees Familie. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Advendo'57 maakt in veertiende minuut extra tijd gelijkmaker
PREMIUM
Afbeelding
Fortissimo na winst op Harskamp weer koploper in de vierde klasse
PREMIUM
Afbeelding
Gudo van Dronkelaar zit nog steeds op voetballen
advertentie