Louise, Shirley, Romy, Karina en Wim (van links naar rechts) bij de bar van Dansschool Ruitenbeek.
Louise, Shirley, Romy, Karina en Wim (van links naar rechts) bij de bar van Dansschool Ruitenbeek. Ruitenbeek

Dansschool Ruitenbeek: een ouderwets gezellige avond uit

19 januari 2023 om 09:10 Zakelijk

EDE/REGIO Wil jij meer bewegen in het nieuwe jaar? En wil je tegelijkertijd bewuster genieten van gezellige momenten? Een goed idee! Bij Dansschool Ruitenbeek kan je al je goede voornemens voor 2023 combineren. Binnenkort start er een nieuwe beginnerscursus. Inschrijven kan via de site, via e-mail of door te bellen met Wim of Karina.

Aan de Parallelweg in Veenendaal vind je Dansschool Ruitenbeek. Op steenworp afstand van station Veenendaal Centrum, dus makkelijk bereikbaar vanuit Rhenen. Stap het pand binnen en je hart gaat direct sneller kloppen. De mooi uitgelichte, ruime dansvloer omgeven door knusse zitjes nodigt gelijk uit tot bewegen en gezellig bijkletsen. Bij Ruitenbeek hangt altijd een ongedwongen sfeer en een dansles bij Wim en Karina voelt nog het meest als een ouderwets gezellige avond uit. 

Wim Ruitenbeek vraagt zich een beetje af waar de tijd gebleven is. Het is alweer 35 jaar geleden dat hij zijn dansschool opende. ,,Dansen houdt me jong en gezond! Het is mijn lust en mijn leven”, zegt Wim met een brede lach en glimmende ogen. Ruitenbeek is in de wijde omgeving een van de weinige dansscholen waar je een Engelse Wals, Quick Step of vrolijke Cha cha cha kunt leren dansen. ,,We hebben een soort omgevingsfunctie”, zegt Karina. ,,Ook mensen uit Ede, Rhenen en Wageningen zijn van harte welkom.”

Het verbaast Wim niet dat steeds meer mensen de weg naar de dansschool weten te vinden, voor het eerst of opnieuw. ,,We zijn de regels en beperkingen van de afgelopen jaren zat. We willen er weer op uit, plezier maken en samen dingen beleven”, zegt hij. ,,Daar is bij ons volop ruimte voor. Wij beschouwen onze klanten als vrienden. Op de dansvloer en na afloop aan de bar wordt het leven in alle facetten gedeeld. Ik vind dat prachtig!”

Dansschool Ruitenbeek heeft wel iets van een familiebedrijf. Louise, Shirley en Romy, de dochters van Wim en Karina, zijn als het ware op de dansvloer groot geworden. Dansen zit de meiden in het bloed. Nu ze volwassen zijn, zijn ze nog vaak in de dansschool te vinden. Is het niet op de dansvloer, dan wel achter de bar. Op zaterdag om de week kan er bij Ruitenbeek vrij worden gedanst en ook dan zijn de drie zussen vaak van de partij. 

Word jij ook onderdeel van de grote, gezellige Ruitenbeek-familie? Op woensdag 8 februari start er een beginnerscursus. Wim en Karina zijn internationaal gediplomeerde opleiders en verzorgen ook lessen voor gevorderden. Lesroosters en meer informatie vind je op de site.

Meer informatie op www.dansschoolruitenbeek.nl , info@dansschoolruitenbeek.nl of tel. 0318-526662.

Dit artikel wordt u aangeboden door Dansschool Ruitenbeek. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie