Fatih Varol en Senal Pehlivan mochten onlangs maar liefst twee awards in ontvangst nemen.
Fatih Varol en Senal Pehlivan mochten onlangs maar liefst twee awards in ontvangst nemen. Eigen foto

Lunchroom Smiles Ede wint maar liefst twee Awards

29 maart 2023 om 11:25 Zakelijk

EDE Een goed fastfoodrestaurant garandeert natuurlijk snelle service. Maar alleen de allerbeste zorgt voor snelheid én kwaliteit. Als die kwalificatie betrekking heeft op jouw Lunchroom Smiles, gevestigd aan de Parkweg 143 in Ede, dan kan en mag je daar natuurlijk verschrikkelijk trots op zijn. En dat zijn Fatih Varol en Senal Pehlivan dan ook, want zij mochten onlangs tijdens een groot ‘Thuisbezorgd.nl-gala’ maar liefst twee ‘Thuisbezorgd.nl-Awards’ in ontvangst nemen. Eén voor het ‘Beste Restaurant van Ede 2022’ en één als ‘Beste Fast Food Restaurant 2022’.

De Awards staan te pronken in de zaak. ,,Wij hebben ons puur gericht op afhalen en bezorgen, dat doen we nu ruim vijf jaar, we hebben een ruim assortiment waarmee we al onze klanten kunnen bedienen.” En dat werd gewaardeerd, getuige de beoordeling richting Thuisbezorg.nl als beste restaurant van Ede. ,,Wij feliciteren Lunchroom Smiles met hun overwinning in de Thuisbezorgd.nl Awards van dit jaar. Klanten hebben op dit restaurant gestemd vanwege hun harde werk, smakelijke gerechten en onverslaanbare klantenservice”. Een beoordeling die Varol (45) zelf doet ‘smilen’. 

(De tekst gaat verder onder de foto.)


Fatih Varol is trots op de twee Thuisbezorgd.nl-Awards die ‘zijn’ Lunchroom Smiles in de wacht sleepte. - Dick Martens

GEWELDIGE EER

Maar dat was niet de enige prijs, die in de wacht werd gesleept. ,,We zijn ook verkozen tot het beste Fast Food Restaurant van Nederland, ook dat is natuurlijk een geweldige eer en ook daar spreekt waardering van onze klanten uit.” Het is hard werken voor Varol en zijn 17 personeelsleden. ,,Ik maak lange dagen, dan is het mooi, dat ook dat zich uitbetaald in waardering. Ook wij hebben het met die hoge energie- en grondstofprijzen niet gemakkelijk. Vaak verdubbelden de prijzen zich, olie bijvoorbeeld. Vorig jaar betaalde ik nog 18,50 euro voor tien liter, momenteel 36 euro. Ook de energie ging van van twee, naar achtduizend euro. Mede daardoor is het moeilijk richting de toekomst te kijken. Ik zou en moet eigenlijk wel gaan uitbreiden, maar doe dat nu nog even niet. Gelukkig ben ik gezond en kan ik hard blijven werken. De klantenwaardering geeft mij daarbij een extra impuls.” 

Bezorgen gebeurt van 11.00 tot 01.00 uur. ,,Dat zijn ruime openingstijden, waardoor we ook lunches voor bedrijven kunnen aanbieden, maar ook ‘de late eters’ kunnen bedienen.” Alle producten worden vers bereid. ,,Onze specialiteiten? De soep, de salades en vooral onze kip piri piri. Die vind je nergens zo lekker. Ook onze zelfgemaakte baklava en cheescake vinden gretig aftrek. Het is nu de uitdaging om die kwaliteit zo hoog te blijven houden.”

Info: www.lunchroomsmiles-ede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Dick Martens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie